Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Jamie Lee Curtis

Hollywood-legenda ärähti Golden Globe -gaalassa: raivostui mainostajan ”törkeästä” tempusta!

Näyttelijä Jamie Lee Curtis purki tuntojaan Golden Globe -gaalan viraaliksi muuttuneesta ilmiöstä.

Jamie Lee julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kuvaajille Golden Globe -gaalan punaisella matolla. Näyttelijä närkästyi siitä, että palkintojuhlan pääyhteistyökumppanit Fiji-vesimerkki ja Moët-samppanjamerkki hyödynsivät Hollywood-tähtien kuvaushetket omina mainoksinaan.

- Aviomieheni, joka ei seuraa viihdeuutissivustoja juuri lainkaan, mainitsi minun olevan CNN:n nettisivuilla. Minä nimenomaan siirryin kauemmas Fijin ja Moëtin häpeilemättömästä mainonnasta, jossa nuoret naiset seisoivat kameroiden lähettyvillä tarjottimet täynnä markkinoitavia tuotteita. Siirryin pois, ja sanoin kovaan ääneen, etten halunnut olla mainostamassa kumpaakaan tuotetta. Tästä kuvakulmasta näkee, että siirryin niin, että tyttö ei ollut takanani, ja silti se tapahtui sivulta kuvattuna. Tapahtumien sponsoreiden on pyydettävä ihmisiltä lupa, jos he haluavat vieraiden poseeraavan tuotteidensa vieressä, Jamie purki tuntojaan.

Lue myös: Oho, Jamie Lee Curtis sai "mitättömän" palkkion uudesta Halloween-elokuvasta – silti rahaa sataa kukkaroon takuuvarmasti!

 

Fiji-tytöstä viraalihitti

Jamie Lee Curtisin mainitsemat mainostytöt todella onnistuivat heille annetusta tehtävästä. Etenkin punaisella matolla ollut tummahiuksinen nainen nousi viraalihitiksi illan aikana. 9gag-sivusto julkaisi Instagram-tilillään kuvakollaasin, jossa Fiji-veden mainostyttö poseeraa supertähtien takana vesipullo kameran suuntaan osoitettuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Water you looking at⠀ #goldenglobes #fijiwatergirl #9gag #photobombing

A post shared by 9GAG: Go Fun The World (@9gag) on

Ja toden totta, kuten Jamie totesi, oli mainostyttöä ohjeistettu pysymään mahdollisimman lähellä punaisella matolla poseeranneita supertähtiä.

Fijin mainostyttönä toimi mallina työskentelevä Kelleth Cuthbert.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!