fbq
Hllwd
10.07.2018 16:48
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press & Rex Features
Victoria Silvstedt
Jösses, mikä kroppa! Playboyssa alasti poseerannut ruotsalainen Victoria Silvstedt käänsi katseita luksusjahdin kannella pikkuruisessa asussa - kuvat!
Hllwd
10.07.2018 16:48
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press & Rex Features

Ruotsalainen Victoria Silvstedt on ollut kuulunut maailman tunnetuimpien ruotsalaisnaisten joukkoon 90-luvulta lähtien, kun hän työskenteli huippumallina ja poseerasi alasti Playboyssa.

Victoria oli joulukuussa 1996 kuukauden Playmate ja seuraavana vuonna hänet valittiin Playboy-lehden äänestyksessä vuoden 1997 Playmateksi. Tämän jälkeen Victorian tie tähtiin oli auki, ja hän ehtikin poseerata lukuisissa muotilehdissä sekä esiintyä useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten Melrose Placessa.

Victoria Silvstedt

43-vuotias Victoria on nykyäänkin aktiivisesti julkisuudessa, sillä hänet on nähty säännöllisesti mukana erilaisissa tv-ohjelmissa joko juontajana tai kilpailemassa tosi-tv-ohjelmissa.

LUE MYÖS: Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt esittelee luksuselämäänsä somessa - tsekkaa huikeat alusvaate- ja bikinikuvat!

Victorian kroppa on edelleen monen miehen päiväunien kohde, ja siitä saatiin jälleen näyte St. Tropezissa, missä Victoria viikonloppuna lomaili.

Paparazzikuvaajien kamerat kääntyivät heti, kun Victoria ilmestyi St. Tropezissa lipuneen luksusjahdin kannelle pikkuruisissa bikineissä. 

Victoria Silvstedt

Kuvien perusteella Victoria nautti helteestä täysin rinnoin ja otti aurinkoa molemmille puolilleen kehoa.

KATSO MYÖS: VICTORIA SILVSTEDT EDELLEEN UPEASSA KUNNOSSA – BIKINIKUVAT!

Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt