fbq
Hllwd
22.10.2020 10:43
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
bella hadid
Jösses! Bella Hadid poseeraa yläosattomissa pelkissä stringeissä – riisuutui 3D-mallinnusta varten: katso kuvat kulissien takaa sekä huima lopputulos!
Hllwd
22.10.2020 10:43
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Mallikaunotar Bella Hadid, 24, julkaisi liudan materiaalia kulissien takaa, kun hän oli käynyt 3D-skannauksessa. Hänen tuoreessa Instagram-päivityksessään on muutamia kuvia ja videoita, joissa kaunotar poseeraa lähes alastomana. 

Bella on parhaansa mukaan peittänyt julkaisussaan kroppansa intiimialueita, etteivät Instagram-sovelluksen sensuurit poista päivitystä. Ensimmäisessä otoksessa hän on joutunut turvautumaan strategisesti sijoitettuun sydän-emojiin, joka peittää osittain Bellan nännin. 

Päivityksen videoista huomaa, kuinka Bella on seissyt lukuisten kameroiden keskellä, kun hänestä on tehty kolmiulotteista mallinnusta. Kaunottarella on ollut kuvaushetkellä päällään pelkästään valkoiset string-alushousut. Ihonväriset teipit peittävät rintoja. 

Lue myös: Katso video ja kadehdi! Supermalli Bella Hadid osti yli viiden miljoonan euron luksusasunnon

Viimeisimmässä otoksessa Bella tuijottaa tuimana eteenpäin, kun studiovalojen tukijalka peittää hänen kroppaansa hienovaraisesti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3D scan

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Lue myös: Haista kukkanen! Bella Hadid poseeraa puutarhassa yläosattomissa: muistuttaa legendaarisen scifi-elokuvan hahmoa - sensuelli kuvasarja!

Miksi?

Bellan Instagramista päätellen 3D-kuvausessio liittyi eräänlaiseen musiikkivideoon. Bella julkaisi siitä lyhyet pätkät myös sosiaalisessa mediassa. Videoissa tietokoneanimoitu Bella lentää eräänlaisena myyttisenä kentauri-hahmona, joka on puoliksi siivekäs hevonen ja osittain mallikaunotar. 

Videoissa tietokoneanimoidulla mallikaunottarella on toki enemmän vaatteita kuin Bellalla kuvauksissa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Lue myös: Supermalli Bella Hadid, 23, räväytti gaala-illassa: seitinohut toppiviritelmä paljasti enemmän kuin peitti! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »