Hllwd

Ison-Britannian tykein povipommi Katie Price ei hoitanut konkurssidiiliään ja luksuselämä vaihtui miljoonavelkaan - uudella poikaystävällä on onneksi Lamborghini!

21.07.2020 18:39

Katoavaa on maallinen mammona, tai niin ainakin on kouriintuntuvasti käynyt Katie "Jordan" Pricen kohdalla. 42-vuotias viiden lapsen äiti ajautui henkilökohtaiseen konkurssiin viime vuonna ja on siitä alkaen joutunut sopeuttamaan elintasoaan vallitseviin oloihin. Katien tilanne on hätkähdyttävä, sillä vielä jokunen vuosi sitten hänen varallisuutensa arvo laskettiin kymmenissä miljoonissa. Pakkomyyntien ja muiden jälkeen hänellä on niskassaan noin miljoonan euron henkilökohtaiset velat.

2019: Britannian kohutuin povipommi Katie Price asetettiin konkurssiin!

Konkurssin aikaan Katie teki diilin velkojiensa kanssa, jonka perusteella hänen tuli maksaa yhteensä noin 15 000 euron kuukausittaiset lyhennykset eri tahoille. Hänellä oli kuitenkin vaikeuksia pitäytyä sovitussa ja jo muutamien maksuerien jälkeen suoritukset loppuivat. Asioita on yritetty sopia tuomioistuimessa, mutta viimekertaiseen kuulemiseen Katie ei saapunut paikalle. 

Uusi yritys on keskiviikkona 22.7. Lontoossa kertoo The Sun. Saa nähdä tuleeko Katie oikeustalolle, kuvia kärkkyvät paparazzit kintereillään. Kesän aikana Katie on onneksi löytänyt elämäänsä iloa uudesta poikaystävästä. Hän on tositelevision kautta Britannissa tunnetuksi tullut Carl Woods, Essexistä. 

Katie Carl

Carl on varakas mies ja mieltynyt nopeisiin autoihin. Ammatiltaan naisystäväänsä miltei vuosikymmenen nuorempi Carl on autokauppias. Ilmeisesti rahaa tulee muitakin kanavia kuin automyyntiä pitkin, sillä Carlilla on omassa kokoelmassaan toistakymmentä autoa, muun muassa melkolailla hintava Lamborghini Diablo (kuvassa). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well done is better than well said. #666 😈 #diablo #lamborghini

A post shared by 𝐂𝐀𝐑𝐋 𝐖𝐎𝐎𝐃𝐒 (@carljwoods) on

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus, All over press
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!