Katso kuvat!

Ikinuori povipommi! Entinen Playboy-malli Victoria Silvstedt, 45, koikkelehti rannalla upeana miljonäärimiehensä kanssa - kuvat!

Hllwd | 10.06.2020 21:55

Playboyssa aikanaan alasti poseerannut ruotsalaismalli Victoria Silvstedt, 45, rantautui Ranskan Saint-Tropezin hiekkarannoille. Siellä hän meni lounaalle sveitsiläisen miljonäärimiesystävänsä Maurice Dabbahin kanssa.

Victoria ja Maurice ovat seurustelleet vuodesta 2007 asti. 

Lue lisää: Kuvat: Playboy-seksipommi Victoria Silvstedtin peppu koki kovia – tyrmäävän kaunottaren pikkuruiset bikinit tekivät ikävän tempun!

Kaunotar on ollut koronaviruspandemian aikana tuttu näky Saint-Tropezin hiekkarannoilla, mutta Mauricea siellä ei ole hänen seurassaan näkynyt.

Nyt heidät oli kuitenkin nälkä yllättänyt. Pariskunta päätti nauttia gourmet-aterian kuuluisassa Club 55 -ravintolassa, kun Ranskassakin on koronarajoituksia alettu purkaa. 

Victoria Silvstedt ja Maurice Dabbah veneilemässä
Victoria-Silvstedt
Victoria-Silvstedt

Tyyli edellä

Mallikaunotar loisti Ranskan Rivieran rantaparatiisissa ja hänen tyylikäs pukeutumisensa sopi polttavaan lämpöön.

Victorian kesämekon helmat ja vaalea tukka lepattivat tuulessa, kun hän sipsutti pitkin laituria.  Asuste oli siitä kekseliäs, että keltaisen topin alta paljastunutta mustaa uima-asun yläosaa voi pitää myös kaupungin kaduilla. Toki asu huomiota herättävä, mutta Victorian tyyli säilyi silti säväyttävänä. 

Lue lisää: Playboy-tähti Victoria Silvstedt, 45, esitteli upeaa bikinivartaloaan: huh, mikä ilmestys - kuvat!

Victoria-Silvstedt
Victoria-Silvstedt
Victoria-Silvstedt12

Luksuselämä 

Victorian korkealentoinen elämäntyyli sai pienen pysähdyksen, kun koronavirus levisi koko maailmaan. Maailman matkaamiseen tottunut kaunotar jäi jumiin Ranskan paratiisiin. 

Malli on nauttinut luksuselämän iloisia vuosikymmeniä. Hän on reissannut ympäri maapalloa voitettuaan Miss Maailma -kauneuskilpailun vuonna 1993. Pian sen jälkeen Playboy-kartanon edesmennyt kreivi Hugh Hefner houkutteli Victorian poseeraamaan lehtensä Playmatena. 

Lue lisää: Victoria Silvstedt esitteli rantakuntoaan satojen eurojen uimapuvussa: 44-vuotias ex-malli on yhä mallin mitoissa – kuva!

Siitä asti kaunotar on viihtynyt maailman tunnetuimmissa suihkuseurapiireissä. 

Victoria-Silvstedt-ja-Hugh-Hefner-1997.
Victoria Silvstedt ja Hugh Hefner kuvattuna 1997.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!