dennis

Ikä on vain numero! Jenkkitähti Dennis Quaidilla peräti 39 vuotta nuorempi tyttöstävä - nuorella daamilla paljon kokemusta tunnetuista miehistä!

23.08.2019 17:33

Amerikkalaisnäyttelijä Dennis Quaidilla menee hyvin ainakin mitä tulee rakkauteen. 65-vuotias näyttelijäkonkari on löytänyt rinnalleen 26-vuotiaan tohtoriopiskelija Laura Savoien, jolla on kokemusta tunnettujen miesten deittailusta. 

Kyyhkyläiset eivät ole peitelleet suhdettaan koko kesän aikana, ja Laurenin yksityiseltä Instagram-sivultakin löytyy People-lehden mukaan runsaasti kuvamateriaalia rakastuneesta pariskunnasta.

Lue lisää: 55 vuoden ikäero! Helsingissä liikkuva 74-vuotias sarjarakastaja iski säälittä! Puna kohosi 19-vuotiaiden kaunotarten poskille - video!

samimeg ryan

Dennis oli aikaisemmin naimisissa näyttelijätär Meg Ryanin kanssa ja ex-parilla on yksi yhteinen lapsi Jack. Hassun hauskaa on se, että Jackilla ja Lauralla on vain vuosi ikäeroa. Jack on syntynyt vuonna 1992 ja Laura vuonna 1993.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!