Walesin prinssi Charles ja Cornwallin herttuatar Camilla

Hurja väite: Prinssi Charles kyllästyi vaimoonsa – keskusteluja avioerojuristin kanssa!

19.01.2019 13:33

Kuninkaallisfanit raivostuivat australialaisen New Idea -lehden artikkelista, jonka mukaan prinssi Charles, 70, ja Cornwallin herttuatar Camilla, 71, ovat eroamassa.

Lehti väittää, että liittoonsa kyllästynyt Charles olisi jo keskustellut avioerojuristin kanssa.

– Kun muu maailma on seurannut Katen ja Meghanin riitaa sekä Williamin ja Harryn etääntymistä toisistaan, niin palatsin kulisseissa on tapahtunut suurempikin draama, New Idean lähde totesi.

Camilla mursi prinssin sydämen

Charlesilla ja Camillalla on pitkä historia yhdessä.

Puhutaan, että heidän rakkaussuhteensa syttyi jo 1970-luvulla, mutta hallitsijapari Elisabet, 92, ja Philip, 97, ei pitänyt Camillaa kelvollisena tulevan hallitsijan puolisoksi.

Camilla ei jäänyt odottamaan hovilta naimalupaa ja avioitui prinssin ystävän Andrew Parker-Bowlesin kanssa, jonka kanssa hän sai kaksi lasta.

Andrew ja Camilla Parker-Bowles

Charles oli murtunut menetettyään tosirakkautensa ja ajautui pinnallisiin romansseihin.

Lopulta vuonna 1981 hän avioitui perheensä painostuksesta aatelisperheen 19-vuotiaan tyttären Lady Dianan Spencerin kanssa.

Salasuhde Dianan selän takana

Charles ja Camilla eivät osanneet elää erossa edes avioliittovuosiensa aikana. Myöhemmin on kerrottu, että heidän suhteensa syttyi uudestaan 1980-luvulla.

Kun Charles ja Dianan ottivat asumuseron 1990-luvun alussa, jatkui Charlesin salasuhde nuoruuden rakkauteensa. Parin hääaikeita viivästytti Dianan traaginen kuolema kesällä 1997.

Vihdoin vuonna keväällä 2005 Elisabet antoi Charlesille luvan avioitua eronneen Camillan kanssa. Häitä vietettiin Windsorin linnassa.

Prinssi Charles ja Cornwallin herttuatar Camilla

 

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!