fbq
Hllwd
23.07.2020 18:10
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
crystal hefner
Hugh Hefnerin leski Crystal Harris paparazzattiin uuden rakkaansa kanssa: salskea nuori uros on avaruusalusinsinööri - katso kuva!
Hllwd
23.07.2020 18:10
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Playboy-miestenlehden edesmenneen perustajan Hugh Hefnerin leski Crystal Hefner (o.s. Harris), 34, on löytänyt uuden onnen.

Hänen mieltään ei näytä enää vaivaavan kolmen vuoden takainen tragedia aviomiehen menetyksestä. Kaunotar kirmaa avoimesti avaruusalusinsinööripoikaystävänsä Nathan Levin, 32, kanssa hiekkarannalla Meksikossa. 

Pariskunta on rakkaudentäyteisellä hotellilomalla kauniissa paratiisissa. Heidän riemukasta yhdessäoloaan kuvattiin Punta de Mita -lomakohteessa monessa tilanteissa. Paparazzikuvissa he suukottelevat rannalla ja ravintoloissa. Useat otokset voi ihailla DailyMail -sivuston uutisesta

Uusi rakas

Crystal näyttää kuvissa upealta keltaisessa uima-asussaan. Hän iloisesti hymyilee samalla, kun kävelee komean mielitiettynsä kanssa hiekkarannalla. Nathan puolestaan esitteli upeaa yläkroppaansa paidattomana, jolloin hänen lihastensa ääriviivat voi erottaa auringonpaisteessa selvästi.

Pari ei malttanut pitää näppejään irti toisistaan, sillä kuvien perusteella he jäivät rantahiekkaan makoilemaan ja suutelemaan.  

Lue myös: Katariina Souri Seiskalle: Tällainen Hugh Hefner oli oikeasti! 

Crystalin ja Nathanin illanvietto jatkui kävelyn jälkeen ravintolaillallisen ja purjeveneilyn merkeissä, eikä illasta hempeilyä puuttunut. He ovat lomallaan eksyneet toistensa silmiin useamman kerran kuvista päätellen. Pariskunta on ilmeisesti seurustellut vasta neljä kuukautta, mutta he eivät voisi näyttää yhtään onnellisemmilta yhdessä. 

Crystalin paidaton komistus on Daily Mailin mukaan insinööri, joka rakentaa avaruusaluksia. Lehden lähteiden mukaan Nathan on erikoisasiantuntijatiiminsä kanssa onnistuneesti laukaissut Elon Muskin SpaceX-yrityksen Dragon-raketin maaliskuussa 2020. 

Leskeksi

Entinen Playboyn Playmate Crystal oli naimisissa Hugh Hefnerin kanssa joulukuusta 2012 aina tämän kuolemaan asti. Hugh oli 91-vuotias menehtyessään syyskuussa 2017.

Lue myös: Näiden maailmantähtien kuolemat järkyttivät tänä vuonna: Syöpä vei James Bondin, rokkari hirtti itsensä – 31-vuotias vaimo jäi kaipaamaan Hugh Hefneriä!

He aloittivat seurustelunsa jo vuonna 2009, kun Crystal oli 23-vuotias. Heidän piti mennä naimisiin jo vuonna 2011, mutta erosivat väliaikaisesti. Pariskunta palasi pikaisesti yhteen ja häitä tanssittiin uudenvuodenaattona vuonna 2012. 

Hefnerin kuoltua Crystal alkoi elää paljon maanläheisempää elämää. Hän alkoi pukeutua enemmän lenkkareihin korkokenkien sijasta ja meikkasi huomattavasti vähemmän. 

Crystal myi myös hulppean kotinsa Hollywoodissa 5,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2018. Hugh oli ostanut miljoonakämpän Crystalille vuonna 2013, kun he asuivat yhdessä Playboy-kartanossa. 

hugh ja vrystal hefner

Lähde: DailyMail 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »