Skip to main content
Robin Wright

House of Cards -tähti Robin Wright Seiskalle: Pelkäsin murtuvani Wonder Woman -kuvauksissa!

Viisikymppinen House of Cards -tähti Robin Wright hämmästyttää uudessa Wonder Woman -elokuvassa uskomattoman fyysisellä roolisuorituksellaan. Näyttelijä Sean Pennistä muutama vuosi sitten eronnut Robin haastaa Hollywoodin juniorit mennen tullen.

– Hyvä, jos asiat näyttävät helpolta. Ilman muuta rakastan kaikkia roolejani, mutta ohjaaminen kiinnostaa minua enemmän Robin paljastaa.

Wonder Woman on täynnä vahvoja naissuorituksia, ja monet ovat toivoneet Robinin saavan oman spin off -elokuvan.

– Esitän elokuvassa kenraali Antiopea, joka kouluttaa Dianan eli Wonder Womanin taistelukuntoon. Rooli oli hyvin vahva ja fyysinen, mikä varmasti välittyy myös katsojalle.

Brutaalia harjoittelua

Vaikka näyttelijät olivat treenanneet itsensä huippukuntoon, oli leffaan palkattu myös tosielämän naistaistelijoita nyrkkeilijöistä taistelulajien ammattilaisiin.

– He näyttivät meille tiukkaa esimerkkiä, Robin sanoo.

Hurjat ratsastus- ja miekkailukohtaukset eivät onnistuisi keneltä tahansa.

– Treenaamiseni oli brutaalia. Selvisin vain viiden viikon tiukalla harjoittelulla. En tiedä miten muut daamit selvisivät siitä rääkistä. Itse olin varma, että fysiikkani ei kestäisi. Olin murjottu ja varma, että hajoan kesken treenien. Jätinkin pari päivää väliin, kun joka paikkaan sattui, Robin kertoo.

Wonder Woman nyt elokuvateattereissa.


Teksti:
Semira Ben-Amor
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!