fbq
Hllwd
01.04.2018 13:15
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Miley Cyrus menehtyi salaliittoteorian mukaan.

Hollywoodin salaliittoteoriat: Miley Cyrus menehtyi seksiorgioissa, Paul McCartney kuoli jo 1966!

Hllwd
01.04.2018 13:15
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Hollywoodissa leviää lukuisia hulvattomia salaliittoteorioita, jotka liittyvät näyttelijöihin ja muihin tähtiin.

Disney-kanavan teinitähti Miley Cyrus on väitteiden mukaan kuollut jo pariinkin kertaan. Ensin hän menehtyi 2008 rattijuopon yliajamana, mutta näyttelijän onnistui tuolloin todistaa kuolemansa perättömäksi.

Lue myös: Miley Cyrus avautui huumekierteestään: Lopetin pilven polton ja rakastuin uudestaan!

Asiaan vihkiytyneiden mukaan hän kuitenkin kuoli vuonna 2010 Disney-elokuvastudioilla pidetyissä seksiorgioissa. Hänen tilalleen ei löydetty kaksoisolentoa, ja siksi Hannah Montana -sarjan kuvaukset piti lopettaa. Salaliitoteoria ei kerro, kuka on tällä hetkellä Miley Cyrusina liikkuvan julkisuuden henkilön takana.

Paul kuoli jo 52 vuotta sitten!

Paul McCartney

Artisti, jota olet vuosikymmenet pitänyt Beatles-tähti Paul McCartneyna, on vain hänen kaksoisolentonsa. Monet ovat vakuuttuneita, että oikea Paul kuoli jo vuonna 1966 auto-onnettomuudessa, ja hänen ruumiinsa paloi tunnistamattomaksi. Uutinen pidettiin salassa, koska Beatles-mania kävi tuolloin kuumimmillaan.

Lue myös: Salaliittoteoria: Oikea Paul McCartney on kuollut!

Todistusaineistona kuolemasta ovat monet vuoden 1966 jälkeen julkaistut Beatles-hitit, varsinkin takaperin kuunneltuina. Vale-Paulin pituus, silmien väri ja kallon muoto eivät myöskään vastaa alkuperäisen artistin olemusta.

FBI-agentti sekosi käskystä!

Britney Spears

Muistatko, kun Britney Spears hihhuloi vuonna 2007 ja muun muassa ajoi päänsä kaljuksi? Mitään hermoromahdusta ei todellisuudessa ollut, sillä Britney on FBI:n agentti. Hänet oli palkattu George W. Bushista huolehtivien agenttien riveihin.

Lue myös: Et yhtään mauttomampaa minimekkoa löytänyt, Britney Spears? Läpinäkyvä kangas ja vesirajapituus!

Aina, kun presidentillä lähtivät hommat lapasesta, sai Britney käskyn siirtää huomio Valkoisesta talosta itseensä. Niinpä laulaja meni muun muassa päiväksi naimisiin, leikkasi kutrinsa ja sekoili muutenkin huolella.

Heillä on jo viisi lasta!

Robert Pattinson

Robert Pattinson, 31, ja Kristen Stewart, 27, elävät onnellista elämää avioparina viiden lapsensa kanssa. Koko dramaattinen eroprosessi vuosina 2012–2013 oli elokuvayhtiön keksimä, jotta Twilight-leffat saisivat lisäkatsojia.

Kristen ja Stella

Vaikka Kristenin kerrotaan seurustelleen belgialaisen naismallin Stella Maxwellin kanssa jo yli vuoden, nainen on todellisuudessa hänen serkkunsa.

Lue myös: Twilight-tähti Seiskalle naissuhteistaan: Enää en hyssyttele!

Kaksoissisko kuoli ennen ensi-iltaa!

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan tuli tunnetuksi kaksosista kertovasta Ansa vanhemmille -elokuvasta ollessaan kymmenvuotias. Hänen on kerrottu näytelleen molemmat lapsiroolit itse, mutta tämähän ei salaliittoteorioita rakastavien jenkkien mielestä pidä paikkansa.

Lue myös: Lindsay Lohan avautui väkivaltaisesta suhteestaan venäläismieheen: Ehdotin pariterapiaa!

Kävi näet niin surullisesti, että toista pääroolia näytellyt tyttö oli kuin olikin Lindsay kaksoissisko, joka kuoli juuri ennen ensi-iltaa. Tämän vuoksi kunnia annettiin yksinomaan Lindsaylle.

JonBenet onkin Katy!

JonBenet ja Katy

Lapsimissi JonBenet Ramsayn murhattu ruumis löytyi kotitalonsa kellarista joulupäivänä 1996. Hän oli kuollessaan vasta kuusivuotias. Jos JonBenet eläisi, hän täyttäisi tänä vuonna 28 vuotta.

Lue myös: Katy Perry laittoi seksikumppaninsa paremmuusjärjestykseen – Orlando Bloom ei ollutkaan ykkönen!

Jotkut uskovat vakaasti, ettei lapsimissiä murhattu. Hänet salakuljetettiin kotoaan niin sanottuun artistikoulutukseen, josta hän valmistuttuaan nousi julkisuuteen 17-vuotiaana Katy Perrynä vuonna 2001. JonBenet itse olisi ollut tuolloin 11-vuotias.