Hllwd

Lindsay Lohan avautui väkivaltaisesta suhteestaan venäläismieheen: Ehdotin pariterapiaa!

09.08.2016 19:05

Lähinnä kohuistaan tunnettu näyttelijä Lindsay Lohan ei ole tavannut venäläisrakastaan pariin viikkoon.

Lindsayn ja Egor Tarabasovin suhde on ollut myrskyisä, ja pariskunnan tekemiset ovat nousseet otsikoihin lähinnä riitojen takia. Videopalvelu Youtubessa leviää video, jossa Kreikan Mykonosilla lomaillut pari ajautuu rajuun riitaan, ja Egor repii puhelimensa rantahietikolle heittänyttä näyttelijää.

 

 

Lindsay ei ole kommentoinut suhdettaan venäläismieheen juuri lainkaan, mutta pari viikkoa sitten Lontoossa sattuneen välikohtauksen jälkeen näyttelijä sai tarpeekseen kihlattunsa arvaamattomasta käytöksestä. Egorin kerrotaan kuristaneen rakastaan Lontoossa käydyn riidan päätteeksi.

 

 

- Ymmärrän nyt, etten voi jäädä suhteeseen vain rakkauden takia. Naisia ei saa lyödä, eikä voi jäädä suhteeseen, jos se toinen ihminen ei aio pyytää anteeksi tekojaan, Lindsay kommentoi Daily Mailille.

 

Pelkää henkensä puolesta

Lindsay kertoi hänen ja Egorin illan sujuneen hyvin, ja pari oli nauttinut illallista Lontoossa rauhallisissa tunnelmissa.

- Menin nukkumaan kotiin päästyämme, ja Egor lähti ulos. Hän palasi muutaman tunnin kuluttua. Hän ei ollut oma itsensä ja hyökkäsi kimppuuni. Pelkään, mitä Egor saattaa tehdä minulle tai itselleen.

Naapuritalossa ollut henkilö kuvasi ex-parin Lontoon-asunnon parvekkeella sattuneen riitatilanteen, ja video on levinnyt netissä kulovalkean tavoin.

- Se ei ollut ensimmäinen kerta. Tällä kertaa joku sattui näkemään tilanteen. Lähdin talosta, ja menin hotelliin yöksi. Soitin ystävälleni Hofit Golanille, joka oli St. Tropez'ssa. Lensin hänen luokseen. Tarvitsin hieman omaa aikaa.

Lindsay ja Egor eivät ole tavanneet rajun riidan jälkeen, mutta näyttelijä haluaa tavata venäläiskihlattunsa kasvotusten selvittääkseen asiat.

- En ole mikään enkeli, mutta olen yrittänyt korjata tilannetta. Kaikki on nyt hänestä kiinni. Olen ehdottanut pariterapiaa, mutta minun on ajateltava myös itseäni, perhettäni ja uraani, jonka eteen olen tehnyt kovasti töitä.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!