Katso kuvat!

Herranjestas mitkä lihakset! Lähes 50-vuotias Mark Wahlberg on oikea rantaleijonien kuningas - Paparazzikuvat!

Hllwd | 10.01.2020 19:30

Se joka väitti, että lähempänä 50 vuotta ei voi olla kovassa fyysisessä kunnossa, ei ole nähnyt näyttelijä Mark Wahlbergiä, 48.

Innokkaana golfharrastajana tunnettu Mark innostui viilentämään itseään merivedellä Havaijilla osallistuttuaan Sony Open -golfturnaukseen tällä viikolla. Mies on tuttu näky aurinkorannoilla, ja näyttelijätähti esitteleekin treenattua kroppaansa varsin usein.

Lue myös: Uuh, Jasper Pääkkönen esittelee lihaksikasta vartaloaan avannon reunalla: "Jäätävä kondis" - katso kuva!

mark

mark

mark

Lue myös: Sori, iskävartalot! Naisia kiinnostaa sittenkin lihaksikas mies!

Lihakset eivät ole tupsahtaneet miehelle itsestään. Tähti on kertonut heräävänsä joka aamu puoli kolmelta aamuyöstä treenaamaan kuntosalille.

Fitnekseen hurahtanut Mark on sanojensa mukaan noudattanut myös tiukkaa ruokavaliota viimeisen kuuden kuukauden ajan, mikä on myös pääteltävissä tähden entistä kireämmästä kunnosta.

Perinteisesti Barbadoksella

Monien sinkkujen harmiksi Mark on ollut onnellisesti naimisissa vaimonsa Rhean kanssa vuodesta 2009. Perheonnesta kielii pariskunnan yhteinen matka Barbadokselle joulupyhien aikaan. Mark jakoikin Instagramissa onnea uhkuvat joulutoivotukset Rhean ja parin lasten, Ella Raen, MichaelinBrendan Josephin ja Grace Margaretin kanssa.

Reissu ei kuitenkaan ole ainut ainut laatuaan, vaan kyseessä on perheen perinteeksi muodostunut loma.

Lue myös: Herranpieksut, mikä rantaleijona! Uskomattoman lihaksikas Pete Parkkonen esittelee täydellistä rusketustaan pienissä sortseissa - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing everyone Merry Christmas and Happy New Year! 🎄🙏🎉❤️

Henkilön Mark Wahlberg (@markwahlberg) jakama julkaisu

 

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!