Prinssi Harry avautui herttuatar Meghanin kohtelusta: ”Lehdistön säälimätön käytös aiheuttaa vaimolleni epäinhimillistä kärsimystä!”

Hllwd | 12.10.2019 16:03

Meghan Markle lähetti viime vuoden elokuussa isälleen Thomasille yksityisen kirjeen, jossa hän purki suruaan isänsä käyttäytymiseen julkisuudessa ja vetosi tätä rakkauden ja vanhemmuuden nimissä lopettamaan valheiden myymisen medialle. Thomas Markle muun muassa lavasti paparazzikuvia itsestään ja myi runsaasti intiimejä tiedonmurusia tyttärestään.

Lue myös: Pelkää prinsessa Dianan kohtaloa! Elton John puuttui herttuapari Harryn ja Meghanin vainoamiseen!

Isä tekikin juuri päinvastoin kuin tytär toivoi ja myi kirjeen Mail on Sunday -lehdelle. Nyt herttuapari on nostanut kanteen lehteä vastaan. Englannissa, kuten Suomessakin on kirjesalaisuuslaki, joka estää ykstyispostin sisällön julkaisemisen yleisölle. Sen sijaan sisällön keskeistä sanomaa voi kuvailla muutamin sanoin.

Meghanin isälleen tarkoitettaman yksityisen kirjeen julkaisu oli Sussexin herttuaparille viimeinen pisara.
Meghanin isälleen tarkoitettaman yksityisen kirjeen julkaisu oli Sussexin herttuaparille viimeinen pisara.

 

Lue myös: Esitti tavista! Prinssi Harry vei Archie-vauvan pubiin - paparazzikuva!

Harry raivoaa myös siitä, etteivät tietyt brittimediat ottaneet hänen äitinsä tragediasta opikseen.

– Lehdistön säälimätön käytös aiheuttaa vaimolleni epäinhimillistä kärsimystä, varsinkin kun uutisointi on valheellista ja tarkoituksellisesti ilkeää. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka tuskallista mediakohtelumme on ollut.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!