fbq
Hllwd
26.01.2020 09:16
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Harrylla ja Meghanilla on valtava omaisuus.
Harry ja Meghan tekivät asuinpaikastaan kompromissin! Hovin jättäneellä herttuaparilla 30 miljoonan omaisuus!
Hllwd
26.01.2020 09:16
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Hääpäiväänsä ja prinssi Archien syntymää lukuun ottamatta Sussexin herttuatar Meghan, 38, on saanut sekä briteiltä että isältään ja sisarpuoliltaan pelkkää lokaa niskaansa.

Viime viikolla perheen työntekijät saivat kuulla, ettei Sussexin herttuapari enää tarvitse heidän palveluksiaan, kun prinssi Harry, 35, ilmoitti, ettei aio jatkossa ottaa vastaan valtion avustuksia.

Herttuaparin ei silti tarvitse laskea senttejä, sillä Meghanilla on sukan varressa kuutisen miljoonaa. Ne hän on tienannut näyttelemällä tv-sarjassa Pukumiehet ja myymällä miljoona-asuntonsa Los Angelsissa.

Lue myös: Paparazzi iski Kanadassa! Kohuherttuatar Meghan etsii uutta kartanokotia – ensimmäiset kuvat Megxitin jälkeen Seiskassa!

Prinssi Harryn omaisuudeksi on laskettu 25 miljoonaa, josta osa on Diana-äidin perintöä ja osa tulee Charles-isän yksityisvaroista vuosittain.

Kaksikko aikoo maksaa takaisin Windsorin mailla sijaitsevan Frog- more Cottagen liki kolmen miljoonan remontointikulut.
Kaksikko aikoo maksaa takaisin Windsorin mailla sijaitsevan Frog- more Cottagen liki kolmen miljoonan remontointikulut.

 

Kuningashuone ilmoitti lauantaina, ettei herttuapari kuulu enää hoviin, eikä kummastakaan enää käytetä titteliä ”hänen kuninkaallinen korkeutensa”. Harry on silti yhä prinssi ja herttua, Meghan herttuatar. Kun Archie-poika viime toukokuussa syntyi, hänelle ei annettu vanhempien tahdosta kuninkaallista titteliä.

Lue myös: Vau, mikä arkityyli! Hovin jättänyt herttuatar Meghan näyttäytyi Kanadassa – kuvat!

Kuningatar Elisabetin kerrotaan hyväksyneen pojanpoikansa päätöksen yllättävän helposti. Hän sanoi Harryn perheen olevan yhä rakastettuja perheen jäseniä.

Harry päätti asuinalueen

Marraskuussa Kanadaan lentänyt Meghan ei viitsinyt edes lähteä käymään Englannin Frogmore Cottagen vastaremontoidussa kodissa, vaan jätti muuttolaatikoiden pakkaamisen prinssi Harryn niskoille.

Pariskunta on niin ikään tehnyt kompromissin uudesta asuinalueestaan Kanadassa. Kun he aikoinaan tapasivat ja rakastuivat, Meghan asui vielä Torontossa Ontarion provinssissa. Harryn päätös kuitenkin on, että uusi asuinpaikka on Brittiläisessä Kolumbiassa, ja mielellään sen pääkaupungin Vancouverin läheisyydessä.

Isoäiti Elisabetin valtikka ulottuu tännekin, sillä kuningatar on Kanadan muodollinen valtionpäämies.

Katso ensimmäiset Megxitin jälkeiset kuvat Meghanista Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »