Estellen murrosikä lähestyy, Espanjan kuvankauniilla prinsessalla riittää kosijoita – tässä ovat 2020-luvun kohukuninkaalliset!

Hllwd | 07.12.2019 10:01

Seitsemänvuotias Ruotsin prinsessa Estelle on hurmannut iloisella olemuksellaan Eurooppaa syntymästään saakka. Harteilla on seuratun prinsessan viitta, joka voi murrosiässä alkaa ahdistaa. Estelle saavuttaa täysikäisyyden 2030 ja on siihen mennessä varmastikin jo kokenut sen suuren ensirakkauden.

Lue myös: Victorian ja Estellen harteille raskas painolasti! Kaarle Kustaa sivuutti tyttärensä mielipiteen jakaessa hovin vastuut ja rahat uusiksi!

Nikolai ja Felix

Tanskan komeat prinssit Nikolai, 20, ja Felix, 17, kuuluvat ensi vuosikymmenen toivotuimpien vävyehdokkaiden listalle. Mallintöitä tekevä Nikolai niittää mainetta maailmalla, Felix Tanskassa ja Ranskassa. On mahdollista, että jompikumpi astelee alttarillekin.

Lue myös: Tanskan prinssi Nikolai kapinoi! Hylkäsi sotilasuransa mallin uran takia!

Sverre-Magnus

Norjan veikeä prinssi Sverre Magnus, 13, kohautti haukottelemalla ja ilveilemällä tervehtiessään norjalaisia kuninkaanlinnan parvekkeelta vuonna 2017.

Todennäköisesti nyt murrosikään ehtinyt prinssi jatkaa kujeilujaan myös nuorena miehenä, joten hänen vanhemmillaan Mette-Maritilla ja Haakonilla on edessään parikin noloa tilannetta.

Lue myös: Nyt on uusi look! Norjan prinssi Sverre Magnus muuttui melkoisesti – kuva!

Leonor ja Sofia

Espanjan kuvankauniit prinsessat, Leonor, 14, ja Sofia, 12, elävät kuningasisänsä Felipen vahtivan silmän alla. Varsinkin tulevan kuningatar Leonorin kättä tavoittelee monikin aatelisnuorukainen pian alkavan vuosikymmenen aikana. Nähtäväksi jää, minkä maan hovista mielitietty lopulta löytyy.

Lue myös: Espanjan prinsessa Leonor isänsä jalanjäljillä: perhe seurasi ylpeänä – video!

Elisabeth

Belgian kruununprinsessa Elisabeth täytti lokakuussa 18 vuotta. Kuningasperheiden hiljainen velvollisuus on, että naispuolinen kruununperillinen avioituu ja synnyttää maalleen kruununperillisiä jo alle kolmekymppisenä. Kruununprinsseillä tuota painetta ei juuri ole.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat: ALL OVER PRESS, SE OG HØR JA BILLED-BLADET
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!