fbq
Hllwd
02.04.2020 19:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
celbs
Eristys tekee kreisiksi! Emily Ratajkowski melkein nakuna, Rita Ora kireässä jooga-asussa....Katso kuvat!
Hllwd
02.04.2020 19:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Julkkisten koronaeristysarkeen kuuluu tanssia, tunteita, treenia ja hassuttelua. Useat kansainvälisesti tunnetut julkisuuden henkilöt ovat jakaneet kuvia ja videoita kotioloistaan, ja miten he tappavat aikaansa eristäytyneinä. 

Emily Ratajkowski

28-vuotias malli aloitti uransa 14-vuotiaana opintojensa ohella. Emily keskittyi kuitenkin enemmän mallin töihinsä ja jätti opiskelunsa kesken. Urallaan Emily on esiintynyt musiikkivideoissa ja elokuvissa, kuten vuoden 2014 Gone Girl -trillerissä. Vuosi 2019 oli supermallin mukaan hänen elämänsä vaikein vuosi, koska Emily oli hyvin masentunut ja hänen äitinsä oli hyvin sairas. 

Emilyllä ei pidä kotieristyksessään paljoa vaatteita, jos hänen sosiaalisen median kuviin on uskominen. Mallin julkaisemissa otoksisa koronan aikana, hänellä on usein hyvin vähän vaatetusta päällä. Onneksi nyt hän on löytänyt koiran lämmittämään itseään, ettei Emilyn tarvitse lisätä vaatetusta.

emily

Jessica Alba

Näyttelijä tuli tunnetuksi Hollywood-elokuvista 2000-luvun alkupuolella. Jessica ei ole nyt pitkään näytellyt suurien budjettien leffoissa, koska hän on ollut kiireinen L.A’s Finest -poliisisarjan kanssa. Jessica on innostunut tänä vuonna 38-vuotiaana sosiaalisesta mediasta, koska hän on yksi aktiivisimpia TikTok-sovellusta käyttävistä Hollywood tähdistä.

jessica

Rita Ora

29-vuotias laulaja ja näyttelijä nousi kuuluisuuteen vuonna 2012, kun lauloi Dj Freshin kapalleella Hot Rigt Now. Rita on siitä lähtien luonut itselleen merkittävän uran musiikkimaailmassa. Hän julkaisi vuoden 2020 maaliskuun lopussa uuden How To Be Lonely -kappaleensa musiikkivideon, jossa hän esiinty tapansa mukaan rohkeasti pukeutuneena. 

Rita on jakanut sosiaalisessa median seuraajilleen videoita omista kotitreeneistään, ja millaista musiikkia hän kuuntelee eristyksissä.

rita

Nicole Scherzinger

Pussycat Dolls -tyttöbändin kanssa maailman suosioon noussut laulaja on esiintynyt useissa laulukilpailuissa juontajana 2010-luvulla. Nyt 41-vuotiaana tämä hehkeä kaunotar keräsi alkuperäisen bändinsä kasaan ja Pussycat Dolls teki paluun tammikuussa vuonan 2020. Yhtye on tunnettuun tyyliinsä saanut katsojien sydämet tykyttämään viettelevillä tanssikoreografioillaan, kun he julkaisivat musiikkivideonsa helmikuussa 2020.

Nicole on nähtävästi innostunut TikTok-sovelluksesta koronan aiheuttamassa kotieristyksessä, koska hän on alkanut esitellä upeita tanssitaitojaan siellä.

nicole

Jennifer Lopez

J.Lo lempinimellä usein kutsuttu laulaja ja näyttelijä herättää yhä 50-vuotiaana hurmosta sosiaalisessa mediassa upealla ulkomuodollaan. Hänet muistetaan yhä Jenny From the Block -kappaleestaan, jonka hän julkaisi vuonna 2002. Biisi ei kuitenkaan kuulunut Jenniferin Super Bowl 2020 väliaikashowhun, kun hän viihdytti amerikkalaisen jalkapallon finaalin katsojia laulaja Shakiran kanssa alkuvuodesta. 

J.Lo on kuvassa hyvin tunteikkan näkisenä ja tukka sekavana. 

jlo

Britney Spears

Pop-sensaatio nousi kuuluisuuteen milleniumin vaihteessa, kun hänen mieleenpainuvimmat listahittinsä ..Baby One More Time ja Oops!.. I Did It Again julkaistiin. Britney pop-biisit ampaisivat hänet heti musiikkimaailman kärkipaikoille, jossa hän viihtyi vuoden 2007 hermoromahdukseensa asti. Tuolloin Britney ajoi päänsä ja pysyi poissa parrasvaloista, kunnes oli toipunut. Nykyään 38-vuotias laulaja elää iloisesti 25-vuotiaan poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa.

Britney