fbq
Hllwd
04.12.2020 15:12
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press
Donald Trump ja Melania Trump
Donald Trumpin virkakauden lisäksi päättyy myös avioliitto?! Melania hymyilee vihdoin – paljonkertova kuva!
Hllwd
04.12.2020 15:12
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press

Donald Trump, 74, joutunee vastaamaan virkakautensa päätyttyä syytteisiin muun muassa talousrikoksista, kunnianloukkauksista, seksuaalisesta häirinnästä ja sukunsa perintösotkuista. Lähivuosina maksuun menee myös velkoja arviolta lähes miljardi euroa.

Lue myös: Pornotähti Stormy Daniels paljasti mykistäviä yksityiskohtia seksistä Donald Trumpin kanssa - Melania-vaimo järkyttyi syvästi: "Hän vihaa elämäänsä"!

16 vuoden liitto kriisissä?

Trumpin kolmannen vaimon Melanian, 50, suunnitelmista ei sen sijaan kenelläkään varmaa tietoa. Rouva on ollut aurinkoisempi kuin kertaakaan miehensä virkakauden aikana. Jopa hiusten väri on vaalentunut.

Vaalitappion selvittyä Melania edusti uudistuneessa hiustyylissä miehensä rinnalla aurinkoisesti hymyillen.
Vaalitappion selvittyä Melania edusti uudistuneessa hiustyylissä miehensä rinnalla aurinkoisesti hymyillen.

Lue myös: Muotipoliisi arvioi korkkareita rakastavan Melania Trumpin tyylin: muotoja korostava mekko, lypsytakki ja 20 000 euron pitsimekko - kuvat!

Trumpin ex-neuvonantaja Omarosa Manigault Newman kirjoitti paljastuskirjassaan rouvan ”laskevan minuutteja presidenttikauden päättymiseen”.

Melanian sanotaan olevan kypsä kohuissa ryvettyneeseen puolisoonsa ja haluavan erota. Presidenttikauden aikana ero olisi tietysti ollut liian iso julkinen nöyryytys Donaldille, ja Melanian sanotaankin pelänneen puolisonsa lähtevän kostoretkelle.

Lue myös: Riitelivätkö Donald ja Melania Trump ennen lentokoneen laskeutumista Helsinkiin? Melania ei peitellyt ärsyyntymistään – kuvat!

Uusi avioehto

Donaldin toisen vaimon Marla Maplesin tiedetään tehneen avioehdon ex-puolisonsa kanssa, jonka mukaan tämä ei saa julkaista kirjoja tai antaa haastatteluja joissa kritisoi Donaldia. Asiantuntijoiden mukaan on todennäköistä että Melania on tehnyt samanlaisen avioehdon.

Melanian entinen neuvonantaja ja hyvä ystävä Stephanie Wolkoff on kertonut palkintovaimona pidetyn Melanien neuvotelleen uuden avioehdon ennen Donaldin virkaanastumista vuonna 2016. Tiedossa on, että Melania muutti valkoiseen taloon vasta viisi kuukautta Donaldin jälkeen. Syyksi tälle kerrottiin heidän poikansa Barronin, 14, koulunkäynti. Todellinen syy lienee kuitenkin olleen neuvotteluissa, joissa Melanie varmisti poikansa saavan tasavertaisen osuuden isänsä omaisuudesta eron sattuessa.