Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Muotipoliisi arvioi Melania Trumpin tyylin.

Muotipoliisi arvioi korkkareita rakastavan Melania Trumpin tyylin: muotoja korostava mekko, lypsytakki ja 20 000 euron pitsimekko - kuvat!

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen ja presidentti Donald Trumpin puoliso Melania Trump, 48, rakastaa vanhoja korkkareitaan.

Luottaa Victoria Beckhamiin!

Melania Trump

Melania Trump lanseerasi vuonna 2013 oman ihonhoitosarjan ja pukeutui pr-tilaisuuteen ex- Spice Girls -tähden Victoria Beckhamin suunnittelemaan mekkoon. Jalassa olivat jo tuolloin Louboutinin korkkarit, jotka kulkevat yhä mukana valtiovierailuilla.

Arvosana: 9

Lue myös: Melania Trumpin Suomen-edustustyyli hämmentää: mahtaa olla kuuma – kuva!

Konservatiivisesti Elisabetin vieraana!

Melania Trump

Jugoslaviassa syntynyttä Melaniaa jännitti heinäkuussa, kun hän pääsi tapaamaan Englannin kuningatar Elisabetia. Asukin oli hyvin konservatiivinen. Elegantti päiväpuku ei ole tunnetun muotisuunnittelijan käsialaa, mutta jaloissa olivat jälleen tutut alle tonnin kengät.

Arvosana: 7

Kuin itämainen prinsessa!

Melania Trump

Melania sai olla hetken prinsessana heinäkuisella valtiovierailullaan Englantiin. Gaalaillalliselle Blenheimin linnaan hän valitsi J. Meldelin suunitteleman upean keltaisen silkkipuvun ilman ainuttakaan kaula- tai rannekorua. Tällä kertaa jaloissa olivat asuun sopivat keltaiset Louboutinit.

Arvosana: 10

Lue myös: Video Melania Trumpin kauhistuneesta reaktiosta Helsingissä Putinin kohtaamisen jälkeen leviää somessa vauhdilla - ilme kertoo kaiken!

20 000 euron pitsimekko!

Melania Trump

Melania valitsi kesällä Brysselissä Nato-kokouksen päättäneeseen cocktail-tilaisuuteen Elie Saabin mallistosta löytyvän pitsimekon. Sen hinta on noin 20 000 euroa. Tutuista kengistään hän ei suostunut luopumaan, vaikka valkoiset korkkarit olisivat olleet asuun huomattavasti sopivammat.

Arvosana: 6+

Pisteitä somasta perhosesta!

Melania Trump

Melania tapasi helteisessä Helsingissä Venjän presidentin Vladimir Putinin. Ylleen hän valitsi muotitalo Guccin mallistosta kermankeltaisen jakkupuvun. Soma perhossolki loi kantajaan pikkutyttömäisen ilmeen. Jaloissaan Melanialla oli samat kengät kuin paria päivää aiemmin Englannissa juhlaillallisella.

Arvosana: 8-

Lue myös: Uuh, Melania Trump edusti Valkoisessa talossa vartalonmyötäisessä asussa – kuva!

Lypsytakissa itsenäisyyspäivän juhliin!

Melania Trump

Joidenkin mielestä tämä Ralph Laurenin suunnittelema ruutumekko on varmasti chic, mutta lähinnä siitä tulee mieleen 1950-luvun lypsytakki. Melania oli hylännyt USA:n itsenäisyyspäivän kunniaksi myös tutut kenkänsä ja laittoi jalkaansa punaiset balleriinat, mistä yksi lisäpiste.

Arvosana: 5


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!