fbqChristina Aguilera näyttää nykyään järisyttävän kuumalta: uskomaton vartalo - superpovekkaat kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Christina Aguilera

Christina Aguilera näyttää nykyään järisyttävän kuumalta: uskomaton vartalo - superpovekkaat kuvat!

Hllwd | 05.07.2017 22:25

Yhdysvalloissa juhlittiin eilen tiistaina 4th of Julya, Amerikan kansallispäivää. Se on juhlapäivä, jolloin myös monet julkkikset julkaisevat uuden mantereen itsenäisyyteen ja tähtilippuun liittyviä otoksia.

Seiska kertoi eilen, kuinka brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio kantoi oman kortensa 4th of July-kekoon postattuaan itsestään aistikkaan alastonkuvan.

Jösses! Huippumalli Alessandra Ambrosio julkaisi alastonkuvan USA:n kansallispaivan kunniaksi!

Nyt vaikuttaisi vahvasti siltä, ettei laulaja Christina Aguilera jäänyt pekkaa pahemmaksi. Viime vuosina hiljaiseloa elänyt takavuosien tähtiartisti päätti nimittäin rysäyttää kertaheitolla oikein kunnolla julkaisemalla itsestään sarjan povekkaita kuvia Instagramiin.

 

??

Henkilön Christina Aguilera (@xtina) jakama julkaisu

 

Have fun and be safe everyone!!????

Henkilön Christina Aguilera (@xtina) jakama julkaisu

Kyseisissä otoksissa Christina, 36, kiehnää erittäin antavassa punavalkosinisessä uimapuvussa, joka korostaa erityisesti laulajattaren runsasta povea.

Kuvista käy myös harvinaisen hyvin selväksi, että jossakin vaiheessa painonhallinnan kanssa painiskellut Christina on nykyään uskomattoman upeassa kondiksessa. Vähemmän yllättäen uikkarikuvat ovat keränneet lyhyessä ajassa satojatuhansia tykkäyksiä ja ylistäviä kommentteja.

 

?

Henkilön Christina Aguilera (@xtina) jakama julkaisu

 

?

Henkilön Christina Aguilera (@xtina) jakama julkaisu

Yhdessä kansallispäivä-kuvassa Christina poseeraa myös perheensä kanssa – Amerikan liput liehuen, kuinkas muuten. Mukana menossa ovat laulajatähden kihlattu Matthew Rutler, poika Max Lion sekä tytär Summer Rain.

 

Happy 4th of July!! ❤️??? @m_rutler

Henkilön Christina Aguilera (@xtina) jakama julkaisu

Vuodesta 2010 seurustelleet Christina ja Matthew kihlautuivat ystävänpäivänä 2014, mutta vielä toistaiseksi hääkellot eivät ole soineet.

Vuonna 1999 maailmanlaajuiseen pop-tähteyteen singahtaneen Christinan palkintokaapista löytyy viisi Grammy-palkintoa. Urallaan yli 50 miljoonaa albumia myyneen kultakurkun tunnetuimpia levytyksiä lienevät Genie in a Bottle, What a Girl Wants ja Beautiful.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!