Hllwd
Katso videot!

Britney Spears järkyttyi – perheenjäsenille tappouhkauksia pakkohoitohuhujen takia: "Älkää uskoko kaikkea lukemaanne ja kuulemaanne!"

24.04.2019 12:57

Laulaja Britney Spears järkyttyi häneen liittyvistä huhuista.

Britneyn terveydentila on herättänyt keskustelua laulajan fanien keskuudessa jo tammikuusta asti. Hän vietti kuukauden mielenterveysklinikalla.

Britneyn fanien keskuudessa on levinnyt huhuja, joiden mukaan laulajan holhoojana toimiva isä Jamie Spears olisi pakottanut tyttärensä psykiatriseen hoitoon tämän tahtoa vastaan. Lukuisat fanit ovat osoittaneet mieltään West Hollywoodissa, ja sosiaalisessa mediassa on levinnyt hashtag #freebritney (suom. vapauttakaa Britney).

Britney Spearsin fanit osoittavat mieltään

Fanien toiminta alkoi kuitenkin riistäytyä käsistä, ja Britneyn perheenjäsenille ja managerille on lähetetty jopa tappouhkauksia. Britney julkaisi Instagram-tililään kirjoituksen, jossa hän valitteli tapahtunutta.

- Sanotut asiat ovat riistäytyneet käsistä! Wau! On huhuja, perheeni ja tiimini saamia tappouhkauksia sekä liian monia hulluja asioita. Yritän ottaa aikaa itselleni, mutta kaikki tapahtunut tekee siitä huomattavasti vaikeampaan. Älkää uskoko kaikkea lukemaanne ja kuulemaanne, Britney kirjoitti.

Laulaja kiitti fanejaan heidän uskollisuudestaan ja tuestaan, mutta nyt hän tarvitsee rauhaa.

- Rakkautenne ja omistautuneisuutenne on mahtavaa, mutta tällä hetkellä tarvitsen hieman yksityisyyttä käsitelläkseni kaikki vaikeat asiat, joita elämä on tielleni heittänyt. Jos sallitte sen, olen ikuisesti kiitollinen.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!