Beverly Hillsin täydellinen nainen hakee avioeroa 32 vuotta vanhemmasta miljonäärimiehestään - petossyyte viimeinen niitti?

Hllwd | 10.11.2020 21:55

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Erika Girardi, 49, hakee avioeroa huippujuristi Thomas Girardista, 81.

Erika laittoi avioeron vireille viime viikolla. Erika ja Thomas ovat olleet naimisissa 20 vuotta.

Avioerouutinen on tullut yllätyksenä Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan faneille, sillä Erika on puhunut Thomasista aina rakastavasti ja arvostavasti.
Tietojen mukaan parilla ei ole avioehtoa, ja Erikalla on mahdollisuus saada osansa Thomasin miljoonien eurojen omaisuudesta.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan lisäksi Erika on tienannut jättisummia musiikkiurallaan, Chicago-musikaalilla ja New York Timesin Bestsellers-listalle nousseella Pretty Mess -elämäkerrallaan.

Lue myös: Tosi-tv-kaunotarten välit tulehtuneet! Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan Kyle Richards tilittää Seiskalle riidoistaan Lisa Vanderpumpin kanssa: ”Emme ole puhuneet yli vuoteen!”

 

Julkkisten suosima sinkkukoti

The Sun -lehden saamista asiakirjoista selviää, että Erika pyytää Thomasilta puolison tukea ja että Thomas maksaa avioeroon liittyvät asianajajamaksut. Lisäksi Erika on ilmoittanut, ettei hän tiedä tulevan ex-aviomiehensä omaisuuden ja mahdollisten velkojen suuruuksista.

Avioerouutisen jälkeen Erika muutti Hollywood-tähtien suosimaan luksushuoneistoon. Los Angelesissa sijaitsevan asunnon vuokra on hieman alle 7 000 euroa kuukaudessa.

Asunnossa ovat asuneet myös muun muassa näyttelijä Charlize Theron ja rokkari Dave Navarro.

Lue myös: Seksisuhteesta kärähtäneen Denise Richardsin käytös ihmetyttää! Beverly Hillsin täydelliset naiset -kohusarjan Kyle Richards Seiskalle: ”Se oli minulle pettymys!”

 

Thomas haastettiin oikeuteen

Thomas sai ikäviä uutisia vain päiviä ennen Erikan aloittamaa avioeroprosessia. Thomasin asiakas haastoi hänet oikeuteen, ja Thomasia syytetään väärinkäytöksistä, luottamusvelvollisuuden rikkomisesta ja petoksesta.

Judy Selberg -niminen nainen palkkasi Thomasin asianajajakseen miehensä kohtaloksi koituneen veneonnettomuuden riita-asiassa. Judy sai riita-asian sovittelussa puolen miljoonan euron korvaukset.

Judyn mukaan Thomas kertoi alun perin, että leski on oikeutettu 290 000 euroon sovittelusummasta. Hänen mukaansa summa oli huomattavasti pienempi kuin heidän sopimansa summa. Judyn mukaan hänelle jäävä osuus muuttui pienemmäksi, koska Tohomas nosti oman asianajopalkkionsa yllättäen reilusta 30 prosentista 40 prosenttiin.

Judy haastoi Thomasin ja tämän asianajotoimiston oikeuteen, koska lesken mukaan hänelle on maksettu sovittelusummasta vain alle 50 000 euroa. Syytteen mukaan Thomas on kieltäytynyt maksamasta loppusummaa, ja nyt asiaa aletaan puida oikeudessa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!