fbqTosi-tv-kaunotarten välit tulehtuneet! Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan Kyle Richards tilittää Seiskalle riidoistaan Lisa Vanderpumpin kanssa: ”Emme ole puhuneet yli vuoteen!” | Seiska
Hllwd
05.05.2020 08:24
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, MTV
Kyle Richards ja Lisa Vanderpump
Tosi-tv-kaunotarten välit tulehtuneet! Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan Kyle Richards tilittää Seiskalle riidoistaan Lisa Vanderpumpin kanssa: ”Emme ole puhuneet yli vuoteen!”
Hllwd
05.05.2020 08:24
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, MTV

Tosi-tv-tähti Kyle Richards menetti rakkaan ystävyyssuhteensa koko maailman edessä.

The Real Housewives of Beverly Hills -sarja tunnetaan dramaattisista käänteistään. Viime vuonna Kyle Richardsin ja Lisa Vanderpumpin raju riita ja sitä seurannut välirikko olivat sarjan puhutuimpia käänteitä.

Kaksikon välit ovat yhä tulehtuneet.

– Olemme törmänneet toisiimme muutaman kerran, mutta keskustelumme ovat hyvin lyhyitä ja muodollisia. Emme ole puhuneet toisillemme kunnolla yli vuoteen, mikä on todella harmillista. Ehkä ystävyytemme palaa jonain päivänä ennalleen, ehkä ei. Nyt on vain mentävä elämässä eteenpäin.

 

Draamaa kuvauksissa

The Real Housewives of Beverly Hillsin uusi kausi on myös erittäin dramaattinen, sillä Denise Richardsin ja Brandi Glanvillen salattu seksisuhde paljastui kuvausten aikana, mikä muutti ohjelman sisällön dramaattisesti.

– Asiat alkavat paljastua, ja ihmiset eivät halua tiettyjen asioiden nousevan esiin. Ihmisten valheet ovat välillä melkoisia! En voi tietenkään kertoa yksityiskohtia, mutta paljastuneet asiat tulivat itselleni järkytyksenä – tulivat meille kaikille, Kyle kertoi Seiskalle.

Joulukuussa Denise jätti saapumatta kuvauksiin riitauduttuaan muiden naisten kanssa.

– Se oli minulle pettymys. Vaikka meillä on ollut kuinka vaikeita tilanteita ja järkyttäviä välienselvittelyjä, en ikinä ole jäänyt pois kuvauksista. Sarjan tarkoituksena on dokumentoida elämäämme. Miksi Denise halusi olla mukana ohjelmassa, jos hän haluaa paeta kuvauksista tiukan paikan tullen, Kyle kummastelee. 

Uusi The Real Housewives of Beverly Hills -jakso C Moressa torstaisin!