Beverly Hills -tähti paljasti järkyttävän uutisen - sairastaa laajalle levinnyttä syöpää: En usko käsitelleeni asiaa vieläkään

Hllwd | 04.02.2020 17:31

Näyttelijä Shannen Dohertyn, 48, syöpä on uusiutunut aggressiivisesti.

Shannen sairastui rintasyöpään vuonna 2015, ja pari vuotta myöhemmin hän kertoi sairauden olevan remissiotilassa. Tilanne muuttui radikaalisti, ja nyt hänellä on laajalle levinnyt syöpä.

Shannen kertoi sairaudestaan Good Morning America -ohjelman haastattelussa tänään tiistaina.

- En usko käsitelleeni asiaa vieläkään. On päiviä, jolloin ajattelen, miksi minä? On myös päiviä, jolloin ajattelen, kukapa muukaan ansaitsisi tämän? Oikeasti kukaan ei ansaitse tätä. Ensimmäisenä murehdin sitä, kuinka kerron asiasta äidilleni ja aviomiehelleni. Olen enemmän huolissani läheisistäni kuin itsestäni, Shannen kertoi itkuisena.

Näyttelijä halusi kertoa asiasta nyt, sillä hänen terveystietonsa tulevat julkisiksi pian. Shannen nimittäin haastoi State Farm-vakuutusyhtiön oikeuteen Kalifornian maastopaloissa palaneen kotinsa korvausriidan takia. Vakuutusyhtiön mukaan Shannen sai noin miljoonan euron korvaukset kodin vaurioista, ja nyt riitaa käsitellään oikeudessa. Shannenin mukaan hänen syöpädiagnoosinsa olisi tullut julkisuuteen ennen oikeuskäsittelyä. 

- Haluan ihmisten kuulevan asiasta minulta itseltäni. En halua, että asiaa vääristellään tai että tieto nousee esille oikeuden papereista.

 

Elänyt asian kanssa jo vuoden

Shannen on pitänyt diagnoosinsa salassa jo vuoden ajan. Hän kuvasi Beverly Hills 90210 -sarjan uusia jaksoja sairastumisestaan huolimatta.

Shannenin kanssa Beverly Hills 90210 -sarjassa 90-luvulla näytellyt Luke Perry kuoli aivoinfarktiin viime maaliskuussa, mikä sai Shannenin suostumaan uuden sarjan tähdeksi. Uusi Beverly Hills 90210 nähtiin Fox-kanavalla viime kesän lopusta marraskuuhun asti.

- Luken kuoleman jälkeen ajattelin, miksi minä en joutunut lähtemään. Oli outoa saada diagnoosi, ja samaan aikaan päällepäin terveen näköinen ihminen joutui lähtemään ensimmäisenä. Töihin palaaminen oli vähintä mitä saatoin tehdä kunnioittaakseni Luken muistoa. Ajattelin, että siinä vaiheessa, kun kerron asiasta, olen tehnyt useita 16-tunnin työpäiviä. Ihmiset näkevät, että pystyn tekemään töitä. Elämä ei pääty diagnoosiin, vaan sitä on vielä jäljellä.

Beverly Hillsin kuvauksissa Shannen sai tukea sarjassa näytelleeltä Brian Austin Greeniltä.

- Kerroin hänelle tilanteestani melko alkuvaiheessa. Hän soitti aina ennen kuvauksia ja kertoi tukevansa minua.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!