Hllwd

Ahdistelusta syytetty Kevin Spacey piiloutui vieroitusklinikalle: Täällä House of Cards -tähti hoidattaa seksiadditiotaan – kuvat!

09.12.2017 20:57

Kahdesti Oscarilla palkittu näyttelijä Kevin Spacey, 58, putosi korkealta, kun tiedot hänen vuosia jatkuneesta sopimattomasta käytöksestään tulivat julki. Kevin menetti saman tien kehutun pääroolinsa House of Cards -sarjassa, jonka viimeinen tuotantokausi pyritään saamaan kuvatuksi ilman päähenkilöä.

Lue myös: Lisää järkyttäviä paljastuksia Hollywoodista: rakastettu näyttelijä yritti seksiä 14-vuotiaan pojan kanssa?!

Kevin on nyt kirjautunut arizonalaiselle Meadows-yksityisklinikalle saamaan hoitoa seksiriippuvuuteensa. Samalla klinikalla on parhaillaan myös yli 60 naisen ahdistelusta syytetty elokuvatuottaja Harvey Weinstein.

Ylistetyn näyttelijän uralta putosi pohja muutamassa viikossa.
Ylistetyn näyttelijän uralta putosi pohja muutamassa viikossa.

Klinikalta ovat hakeneet hoitoa seksi- ja päihderiippuvuuksiinsa lisäksi muun muassa Tiger Woods, Kate Moss ja Ville Valo.

Kähmi 14-vuotiasta

Kevin Spaceyn nopea alamäki alkoi, kun uudessa Star Trek Discovery -sarjassa näyttelevä Anthony Rapp kertoi haastattelussa Kevinin lähennelleen häntä hänen ollessaan vasta 14-vuotias.

Paparazzi kuvasi Kevinin tällä klinikalla, jossa muun muassa Ville Valo on ollut alkoholin käytön takia hoidossa.
Paparazzi kuvasi Kevinin tällä klinikalla, jossa muun muassa Ville Valo on ollut alkoholin käytön takia hoidossa.

Vastaavia tapauksia löytyi pian lisää. Nyt myös Lontoon poliisi tutkii syytöksiä, jotka koskevat Kevinin aikoja Old Vic -teatterin taiteellisena johtajana vuosituhannen vaihteessa.

Lue myös: Ahdistelukohu tuli Kevin Spaceylle kalliiksi: leikattiin pois jo valmiista elokuvasta!

House of Cardsin tuotantoryhmä on puolestaan kertonut Kevinin tehneen kuvausten työilmapiiristä ”myrkyllisen”.

Huippukallista hoitoa

Kevinin pankkitili kevenee kovaa tahtia hoidoissa, joihin kuuluu muun muassa joogaa, ulkoilua, ratsastamista ja erilaisia itsetutkistelukursseja.

Lue myös: Oscar-voittaja Kevin Spacey ahdisteli baarimikkoa - esitteli penistään: "Eikö olekin iso?!"

Klinikka laskuttaa potilailtaan 23 500 euroa kuukaudessa. Kevinin edustaja on ollut päämiehensä asioista vähäsanainen ja kertonut, että Kevin ei kommentoi tilannettaan tässä vaiheessa enempää. Hän keskittyy elämänsä uudelleenarviointiin ja parantumiseen.

Teksti:Vesa Häkli
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!