fbq

Sutinapommi! Taitoluistelija Emmi Peltonen ja NHL-miljonääri Artturi Lehkonen: yli vuoden salasuhde!?

NHL-miljonääri ja olympiatason taitoluistelija ovat viihtyneet jo hyvän tovin yhdessä, Seiskalle vakuutellaan.

Moni kanssamatkustaja hieraisi elokuun lopussa silmiään, kun NHL-miljonääri Artturi Lehkonen, 28, ja olympiatason taitoluistelija sekä kolminkertainen Suomen mestari Emmi Peltonen, 23, ikuistettiin yhdessä Helsinki-Vantaan lähtöselvitystiskillä.

Videolla MM-leijonat kertovat, mitä äidit heille merkitsevät:

– Artturilla oli työnantajansa Colorado Avalanchen lätkäkassit ja läjä mailoja mukanaan. Emmikin näytti pakanneen reippaasti tavaraa mukaan. He olivat aivan selvästi yhdessä reissussa, kiitotien kupeesta kerrotaan.

– Lensin heidän kanssaan samassa koneessa Suomesta Saksaan, josta heidän matkansa jatkui ilmeisesti Pohjois-Amerikkaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kommentti: Leijonille kävi kylmät eikä Mikko Rantanen tehnyt maalin maalia – NHL-miljonäärin käytös kulisseissa pisti toimittajan silmään Tampereella

Coloradon sankari. ”Arsin” nykysopimus NHL-seura Avalanchen kanssa on viisivuotinen ja kokonaisarvoltaan 22,5 miljoonaa euroa.
Coloradon sankari. ”Arsin” nykysopimus NHL-seura Avalanchen kanssa on viisivuotinen ja kokonaisarvoltaan 22,5 miljoonaa euroa.

Lempi leimahti salilla?

Emmin ja Artturin yllätyssutinoista on huhuiltu myös Turusta, jossa kaksikon kerrotaan tutustuneen toisiinsa jo kesällä 2022 – hieman sen jälkeen, kun huhut Emmin ja jalkapalloilija Eero Markkasen erosta velloivat villeinä.

Seiska teki ratsian ruotsalaisten tukikohtaan - länsinaapurin lätkäfanit käyvät kuumana suomalaisnaisista: "Olemme sinkkuja!"

– Emmi ja ”Arsi” seurustelevat 200 prosentin varmuudella. He ovat tapailleet toisiaan viime vuoden kesästä, mutta siitä ei ole tietoa, missä vaiheessa tapailu muuttui ihan kunnon parisuhteeksi, lähipiiristä hiiskutaan.

– Emmihän vietti jo aiemmin aikaansa Turussa, jossa ei ole kuitenkaan ihan loputtomasti jäähalleja ja kuntosaleja. Käsittääkseni he ovat tutustuneet toisiinsa kesäharjoittelun merkeissä ja sitten lempi jo leiskui!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Emmi on kolminkertainen Suomen mestari ja olympiatason taitoluistelija.
Emmi on kolminkertainen Suomen mestari ja olympiatason taitoluistelija.

Illallisia Denverissä?

Seiskalle ihmetelläänkin, miten ihmeessä Emmi ja Artturi ovat onnistuneet pitämään suhteensa salassa. Yksi selittävä tekijä on kuulemma se, ettei Stanley Cup -voittaja Artturi kaipaa huikeista saavutuksistaan huolimatta ylimääräistä hälinää ja huomiota.

Paljastus kulisseista: Leijonien tuntemattomin hyökkääjä hermostui USA:n päävalmentajalle – ”En ollut hirveän innoissani”

– Arsia ei juuri näe turkulaisilla jokilaivoilla hauskanpidossa. Hän ja Emmi ovat viihtyneet lähinnä Artturin kämpillä ja pitäneet siellä matalaa profiilia. Kesällä he kyllä edustivat yhdessä ystävänsä kesähäissä, syväkurkut kertovat.

– Coloradossa he voivat liikkua vapaammin yhdessä. Siellä Emmikin vietti viime kaudella aikaansa useamman kuukauden Arsin luona. He ovat käyneet Denverissä illallisilla Mikko Rantasen ja hänen Susanna-rakkaansa kanssa.

Seiska ei tavoittanut Emmiä ja Artturia kommentoimaan suhdehuhuja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

NHL-tähti Mikko Rantanen äkkäsi hotellin aamupalalla paikallisen erikoisuuden – Leijonien turkulaistähdiltä kovaa puhetta Tampereesta

Tässä syntyy voittomaali. Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen ampuu 26. kesäkuuta 2022 Stanley Cupin ratkaisevan osuman Tampa Bay Lightningin verkkoon.
Tässä syntyy voittomaali. Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen ampuu 26. kesäkuuta 2022 Stanley Cupin ratkaisevan osuman Tampa Bay Lightningin verkkoon.

30 miljoonan mies

NHL-laituri Artturi Lehkonen on mies, joka ei välitä paistatella valokeilassa. Piikkiön suurmies onkin saanut olla melko lailla hissukseen, varsinkin kotimaassaan. Se on suorastaan hämmästyttävää hänen urotekoihinsa nähden.

Turkulaisen TuTon kasvatista tuli NHL-legenda Jari Kurrin jälkeen ensimmäinen suomalainen, joka on ratkaissut maalillaan Stanley Cupin. Arsin viileä viimeistely polkaisi Colorado Avalanchen mestaruusjuhlat käyntiin kesällä 2022.

Rapakon takana Arsia kyllä arvostetaan.

Avalanche sorvasi työjuhtansa kanssa mestaruuden ratkettua uuden monivuotisen jättisopimuksen. Sen umpeuduttua päälle kolmekymppinen Lehkonen on tienannut NHL-urallaan lähes 33 miljoonaa dollaria eli nykykurssilla hieman yli 30 miljoonaa euroa.

Eetu Ampuja