fbq

Suomen tähtihiihtäjä kittaa kaljaa ja mättää makkaraa – silti mykistävät vatsalihakset: ”Ihan v***n sama”

Kaljakori kilisee ja pistesijoja ropisee, kun Suomen hiihtomaajoukkueen väriläiskä Remi Lindholm sivakoi menemään.

Remi Lindholm, 25, on monella tavalla poikkeuslaatuinen suomalaishiihtäjä. Olympiatason maajoukkuemies ei ensinnäkään selittele pätkääkään, jos suksi ei luista. Syy löytyy aina peilistä, vaikka miehen harjoittelumäärät ovat järjettömiä.

Videolla Remi Lindholm Seiskan revolverihaastattelussa:

Remi tunnetaan todellisena himoharjoittelijana, jonka pöyristyttävän pitkät lenkit voivat kestää tuntitolkulla. Toistoja on lyöty sisään melkoisia määriä. Treeniluvut ovat sellaisia, että ne saavat tavan pulliaisen pään pyörälle.

Esimerkiksi kesällä hän hämmästytti kerrottuaan, että kulutti yhden treeniviikon aikana Ylläksellä tajunnanräjäyttävät 32 000 kilokaloria. Harjoituskilometrejä yli 50-tuntisella viikolla kertyi kuulemma 789 eli päivää kohden noin 112 kilometriä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tavatonta ei ole sekään, että Remi heittää kesähelteillä 200 kilometrin rullahiihtolenkin.

– On tässä treenattu aika paljon. Kovin moni ei varmaan treenaa enempää. Mutta ei tässä viitsi hirveästi leijua, kun kohta aletaan tehdä tulosta, Remi tuumii Seiskalle ennen Rukan maailmancupia.

Remi Lindholm on todellinen persoona. Suksi luistaa ja siviilissä sattuu ja tapahtuu.
Remi Lindholm on todellinen persoona. Suksi luistaa ja siviilissä sattuu ja tapahtuu.

Makkaraa ja maksalaatikkoa

Kun kulutus on näinkin rajua, kaloreita ei luonnollisesti tarvitse laskea. Värikäs suksisankari onkin herättänyt hilpeyttä erikoisilla ruokailutottumuksillaan: Remi tunnetaan muun muassa kylmän maksalaatikon suurena ystävänä.

Iivo Niskasen hulppeasta omakotitaloprojektista pamahti uusi tieto – Kerttu Niskanen Seiskalle: ”Toivottavasti…”

– Grillattunahan se on parasta, mutta aika harvoin sitä jaksaa grillata. Ulkomaan reissuilta palatessa nappaan monesti Helsinki-Vantaan Alepasta maksalaatikkoa ja vedän sen sitten kylmänä keskellä yötä naamariin Scandicin hotellihuoneessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Näillä treenimäärillä on oikeasti ihan vitun sama mitä oikein syön. Makkarakin on hyvää, Remi värjäilee ilmeenkään värähtämättä.

Kittaa kaljaa Kainuussa

Moni huippu-urheilija karttaa tai ottaa ainakin hyvin maltilla alkoholia, mutta Remi on tässäkin tapauksessa toista maata. Rankkojen treenien vastapainoksi toisinaan kaljakori kilisee Kainuun korvessa.

Juha Mieto muistelee: Matti Nykänen pisti ranttaliksi, apuun hälytettiin Kurikan Jussi – ”Mentiin vähän juttelemahan”

– Se on normaalia nuoren miehen elämää. Ja siis kyllähän kaikki nyt oikeasti juo. Tai ei nyt kaikki, vaikka se normaalia onkin. Jollei joku halua juoda, sitten on juomatta. Kaikki omalla tavallaan, Remi pyörittelee muttei sylje itse lasiin.

Hiihtotähden oma kantakuppila löytyy Vuokatista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Laavu-baari on hyvä, sen nurkassa voi kitata kaljaa. Hihaton paita päälle ja sinne vaan, Remi ilmoittaa purkkaa mussuttaen.

Lue lisää Rokki-Remistä torstaina ilmestyvästä Seiskasta!