fbq

NHL-miljonäärit maistelivat suomalaiskarkkeja – yhdelle makeiselle täystyrmäys: "Kamalaa, 0/10"

Dallas Starsin suomalaispuolustaja kiikutti joukkuetovereilleen Fazerin Sinistä, Pantteri Mixiä, salmiakkia ja Candy Kingin irtokarkkeja.

Muinaisten kelttien masinoima halloween on alun perin irlantilaislähtöinen juhla ja ison veden takana iso bisnes. Pohjois-Amerikassa halloweeniin kuuluu karkki vai kepponen -kierros, ja nyt namusia on maisteltu myös NHL-seurassa.

Mikko Rantanen kertoo Seiskalle, maistuuko mustamakkara:

Dallas Starsin harjoituskeskuksessa laitettiin nimittäin hiljattain suut makeaksi, muttei suinkaan jenkkikarkkien voimin. Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen kiikutti kotimaansa makeisia joukkuekavereidensa maisteltavaksi.

Kyseessä olivat useista suomalaismarketeista tutut Candy Kingin irtokarkit, joiden lisäksi Miro maistatti joukkuekavereillaan myös Fazerin Sinistä ja saman firman Pantteri Mix -karkkeja. Myös salmiakkia oli saatavilla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomi sai uuden NHL-pelaajan – pirkanmaalaisen pikkupojan unelmasta tuli totta

Miro Heiskanen oli viime yön NHL-kierroksella vauhdissa Calgary Flamesia vastaan.
Miro Heiskanen oli viime yön NHL-kierroksella vauhdissa Calgary Flamesia vastaan.

Näin siinä kävi

Suomalaiskarkkien vastaanotto oli kaikkinensa hyvä. NHL-urallaan jo lähemmäs 90 miljoonaa tienannut tähtipelaaja Tyler Seguin tykästyi erityisesti suomalaiseen suklaaseen. Sikarikas kanadalainen kävi suklaakipolla useampaan otteeseen.

Tämä mies on Dallasin suomalaismafian kummisetä – valtavan jenkkitalon ostanut Esa Lindell pelasti joukkuetoverinsa talvimyrskystä

Seguinin maanmies Ty Dellandrea viihtyi suomalaiskarkkien äärellä hyvän tovin ja maisteli antaumuksella useampaakin Miron suosittelemaa makeista. Kanukkijässikkä kehui jopa jättipääkalloa, jossa on salmiakkia.

– Oh yeah, tämä on hyvää. En kyllä yleensä välitä salmiakista, NHL-laituri tuumi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Starsin nuori kukko Wyatt Johnston ei ole suomalaisen salmiakin suuri ystävä.
Starsin nuori kukko Wyatt Johnston ei ole suomalaisen salmiakin suuri ystävä.

”Kamalaa, 0/10”

Starsin nuori lupaus Wyatt Johnson tekee kelpo jälkeä kaukalossa, mutta pelisilmää piisasi myös karkkikipoille. 20-vuotias kanadalainen suositteli naama peruslukemilla suomalaista salmiakkia joukkuetoverilleen Thomas Harleylle.

Miro Heiskanen vaikenee NHL-miljoonistaan – paljastaa kuitenkin yhden sijoituskohteen Seiskalle

Thomasin maistettua salmiakkia NHL-puolustajan ilme oli näkemisen arvoinen. Lopulta luutija ei osannut kuitenkaan sanoa, oliko salmiakki hyvää vai pahaa. Sen sijaan nuori Wyatt latasi oman mielipiteensä suodattamatta tiskiin.

– Kamalaa… 0/10!

Dallas Starsin pelaajien reaktiot suomalaiskarkkeihin oheisella videolla:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Miron pistekone yskii vielä

Dallas Starsin kausi on lähtenyt ryminällä liikkeelle. Teksasin tähtipaidat ovat voittaneet peräti kuusi pelaamastaan kahdeksasta ottelusta. Viime yönä Stars antoi vieraskaukalossa tukkapöllyä Calgary Flamesille lukemin 4–3.

Sen sijaan Mirolta ei ole vielä nähty mitään ilotulitusta. Starsin varakapteenin saldo kahdeksassa ottelussa on maali ja kolme maalisyöttöä. Viime yönä Flamesia vastaan Heiskanen huhki yli 25 minuuttia muttei merkkauttanut pisteitä.

Miron kohdalla ei pidä tuijottaa pelkkiä pisteitä, sillä kyseessä on kokonaisvaltainen pelimies. Espoolainen vaikuttaa saaneen täksi kaudeksi myös lisää fyysisiä elementtejä peliinsä. Tästä paras osoitus saatiin hiljattain Las Vegasissa, kun Miron vastataklaus lähetti Golden Knightsin hyökkääjäkolossin Keegan Kolesarin selälleen.