fbq

Zoë Saldaña järkyttää asullaan, Paris Hilton tyrmää Barbie-tyylillään – lue muotipoliisin arvio

Näyttelijän erikoinen ratkaisu pilaa koko tyylin.

Näyttelijä Zoë Saldaña, 45, järkyttää ihmeellisellä muotinäytösasullaan. 

Kauttaaltaan Fendin vaatteisiin puetulle tähdelle olisi voinut pistää jotain aivan muuta päälle. Halkiosta pilkistävät sukkahousut eivät vain sovi yhtään mekon kanssa. Erikoinen ratkaisu pilaa koko tyylin.

Arvosana: 5-

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Zoe Saldanasta tuli äiti kahden Avatar-elokuvan välissä – ”Pelkäsin pitkään, että menetän lapseni”

Mainio prinsessatyyli

Näyttelijä Jane Seymour, 72, rokkaa prinsessatyylissä. Kauniit ruusut koristavat iltapukua, ja toisen olkaimen koriste luo lisää ylellisyyttä ilmeeseen. Korkokengissä ja koruissa on reilusti kimallusta. Tämä tyyli on paitsi juhlava myös näyttävä.

Arvosana: 8+

Rakastettu ysärisarja pelasti Jane Seymourin konkurssin partaalta – karismaattinen näyttelijä palaa ruutuun uutuusdekkarissa Harry Wild

Sekava esitys

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Näyttelijä Brooke Shields, 58, hämmentää sekavalla lookillaan. Jaquemus’n jakun olisi voinut jättää kotiin, sillä nyt se peittää hienon siluetin alleen. Kynnet eivät mätsää värimaailmaan laisinkaan, ja käärityt hihat näyttävät epäsiisteiltä. Vähemmän olisi ollut enemmän.

Arvosana: 6-

Tällainen oli Brooke Shieldsin ja Andre Agassin lemmenpesä – kuvat!

Leijuva muotinäyte

Televisiopersoona Chrissy Teigen, 37, näyttää ihastuttavalta tässä vaaleanpunaisessa luomuksessa. Vivienne West-woodin mekossa on todella mielenkiintoinen leikkaus, ja se näyttää suorastaan leijuvan Chrissyn yllä. Korvikset ja korkkarit kruunaavat lähes täydellisen ilmeen.

Arvosana: 9½

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Huippumalli Chrissy Teigen otti uuden tatuoinnin: kunnianosoitus miehensä John Legendin kappaleelle - testasivat tehoa makuuhuoneessa

Laimea look

Näyttelijä Andie MacDowell, 65, näyttää pukeneen verhon ylleen. Asu ei ole huono, muttei kovin vaikuttavakaan. Hiustyyli tosin on mainio ja toimii mekon kanssa hyvin. Kengät ovat omaa luokkaansa.

Arvosana: 6-

Kuin Barbie

Seurapiirijulkkis Paris Hilton, 42, tyrmää Barbie-tyylillään. Katseen kiinnittää välittömästi Valentinon upea laukku. Klassinen ja elegantti ilme rakentuu samanmerkkisen puvun ympärille, ja tiukka poninhäntä sopii siistiin tyyliin. Mustat korkkarit säestävät onnistunutta asuvalintaa.

Arvosana: 9

Kohublondi Paris Hilton mokailee jälleen - eläinsuojelujärjestö tyrmää toimet