fbq
Ulkomaat
08.12.2021 11:49
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Jennifer Aniston
Yksityisyyttään vaaliva Jennifer Aniston paljastaa: Olen valmis uuteen suhteeseen - tällainen miehen pitää olla
Ulkomaat
08.12.2021 11:49
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Hollywood-tähti Jennifer Aniston erosi näyttelijä Justin Theroux’sta vuonna 2018. Sen jälkeen Jennifer ei ole seurustellut kenenkään kanssa – ainakaan vakavasti. Näyttelijä vakuuttaa olevansa yhä sinkku.

- En tapaile tällä hetkellä ketään. Pandemian aikana kaikki on ollut toki hankalampaa. Kukaan erityinen ei ole osunut tutkaani vielä, Jennifer kertoi Lunch With Bruce -podcastissa.

Yksityisyyttään vaaliva Jennifer kertoi hämmästyttävän avoimesti ihmissuhdeasioistaan.

- Uskon olevani valmis uuteen parisuhteeseen. Minulla oli pitkään olo, etten halunnut olla kenenkään kanssa. Teki hyvää ottaa aikaa vain itselleni. Olen vanhanaikainen, enkä halua mihinkään treffipalveluihin. Siinä on jotain erityistä, kun kahden ihmisen katseet kohtaavat. Sitä ei juurikaan tapahdu enää.

Lue myös: Jennifer Aniston päätti poistaa rokottamattomat ihmiset ystävistään – somemyrsky alkoi heti

Tarkat kriteerit

Jennifer luetteli podcastissa asioita, joihin hän kiinnittää huomiota.

- Ensisuudelma on melko tärkeä. Keskustelun pitää myös sujua. Ihmisen on oltava itsevarma, mutta ei ylimielisellä tavalla. Huumorintaju on todella tärkeä. Kiinnitän huomiota siihen, miten ihminen kohtelee muita. 

Hyvässä kunnossa olevalle Jenniferille kuntoilu on tärkeää.

- Kyse ei ole niinkään ulkoisesta asiasta, vaan siitä, että haluan terveen kumppanin. Haluan itsekin olla hyvässä kunnossa vielä 80-vuotiaana.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »