fbq
Ulkomaat
17.02.2021 23:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Rita Ora
Wau, mikä scifikaunotar! Laulaja Rita Ora näyttää kuin suoraan valkokankaalta repäistyltä – katso hurmaavat alusvaatekuvat 
Ulkomaat
17.02.2021 23:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Brittilaulaja Rita Ora, 30, osaa hurmaavan poseerauksen salat, sillä hän näyttää viettelevän upealta tummissa alusvaatteissa. Hän julkaisi henkeäsalpaavia kuvia Instagram-tilillään, mitkä näyttävät siltä kuin ne olisivat otettu suoraan scifi-elokuvien valkokankaalta. Laulajan ulkonäkö muistuttaa dystopisten-leffojen karua tulevaisuusmaisemaa, jota on nähty esimerkiksi Blade Runner ja Ghost In Shell -elokuvissa. 

Lue myös: Rita Oran rinnat loistivat läpi: laulajan läpinäkyvä mekko jätti hyvin vähän mielikuvituksen varaa - katso kuvat

Ritan viiden kuvan päivityksen synkkää tulevaisuudenkuvaa vahvistavat hänen vaatteidensa lisäksi hänen hiustyylinsä ja silmämeikkinsä. Mielikuvasta huolimatta Ritan julkaisun otokset saavat katsojan veren kiertämään vikkelämmin, kun kaunotar keimailee kuvissa useissa eri asennoissa.

Hänen viehkeä alusasunsa korostaa laulajan upeita muotoja uskomattomalla tavalla, ja laulaja näyttää mahdollisesti kauniimmalta kuin koskaan.  

Artistin paistattelee otoksissa myös kirkkaiden valojen edustalla, jotka luovat laulajan kuviin mielenkiintoa herättävää mystisyyttä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Jäi kiinni

Kansainvälinen laulajatähti jäi kiinni viime vuoden kesäkuussa erittäin nolosta mokasta, kun hän julkaisi muutaman kuvan treenisessionsa aikana. Kuvista nimittäin näki tuolloin, että Rita oli muokannut niissä vartaloaan kuvankäsittelyohjelmalla. 

Lue lisää: Auts, miten noloa! Laulaja Rita Ora jäi kiinni todella kökköisestä kuvankäsittelymokasta: "Hyvä, että korjasit tuon" - katso! 

Ritan seuraajat huomasivat hänen tekemänsä muokkaukset otosten taustoista, koska niissä olevat ikkunat olivat vääntyneet hieman mutkalle. Laulaja poisti kuvansa hyvin nopeasti, kun tajusi jääneensä kuvienmuokkauksesta kiinni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Lue myös: Laulajakaunotar Rita Ora juhli ökyjahdilla uuden kullan kanssa: bikinibileet Espanjan auringon alla - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »