fbq
Meghan ja Harry

Uutta tietoa Meghanin ja Harryn "katastrofaalisesta takaa-ajosta" - pariskuntaa kyydinnyt kuski ei pitänyt tilannetta vaarallisena

Keskiviikkona 17.5. prinssi Harryn, hänen vaimonsa Meghanin ja hänen äitinsä Doria Raglandin kerrottiin olleen osallisena ’’lähes katastrofaalisessa’’ takaa-ajossa, johon liittyi paparazzeja. Pariskunnan tiedottaja kertoi tulloin väitetystä takaa-ajosta medialle.

Takaa-ajon kerrottiin tapahtuneen New Yorkissa tiistaisen palkintogaalan jälkeen, johon Harry, Meghan ja Doria olivat osallistuneet. Tiedottajan mukaan ryhmä aggressiivisia paparazzeja jahtasi pariskuntaa taukoamatta yli kahden tunnin ajan.

New Yorkin poliisilaitos puolestaan kertoi, että valokuvaajien läsnäolo teki pariskunnan kuljetuksesta "haastavan". Mitään henkilövahinkoja ei kuitenkaan raportoitu tapahtuneen. Nyt Washinton Post on haastatellut kuskia, joka kyyditsi herttuaparia tuona iltana lyhyen aikaa.

Harry ja Meghan joutuivat ''lähes katastrofaaliseen'' takaa-ajoon - paparazzit jahtasivat herttuaparia vaarallisesti kahden tunnin ajan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuljettaja Sukhcharn Singh kertoo lehdelle, ettei kutsuisi tapahtunutta takaa-ajoksi, ja että tunsi itse olleensa turvassa matkan aikana. Singh sanoi ottaneensa pariskunnan ja Dorian kyytiin, minkä jälkeisiä tapahtumia hän on  kuvaillut seuraavasti:

- He seurasivat meitä ja tulivat auton viereen. He ottivat kuvia, kun pysähdyimme ja kuvasivat meitä, Singh kertoo lehdelle.

Matka ei jatkunut odotetusti, vaan turvallisuussyistä Singhia oli pyydetty viemään herttuapari takaisin lähtöpisteeseen.

- En usko, että kutsuisin sitä takaa-ajoksi. En koskaan tuntenut olevani vaarassa. Se ei ollut kuin ajojahti elokuvassa. He olivat hiljaa ja näyttivät pelästyneiltä, kuski kuvailee.