fbq
Jessica Alves

Uudet kuvat hämmästyttävät: Uskoisitko ihmiseksi? Jessica Alves kuin muovinukke!

Ihmis-Keninä tutuksi tullut tosi-tv -tähti ja kauneusleikkausjulkkis Jessica Alves, 39, aikaisemmalta nimeltään Rodrigo Alves, esiintyy uusissa, kotimaassaan Brasiliassa otetuissa kuvissa itsevarmana. Naisen ulkonäkö on kaukana luonnollisesta, mutta niin on tarkoituskin.

- Nyt olen unelmieni nainen! On ihana tunne, kun on tyytyväinen omaan ulkonäköönsä, Jessica kommentoi tuoreessa haastattelussa brittiläiselle Daily Mailille.

Nainen on myös ilmoittanut, että kauneusleikkaukset saavat nyt riittää ja niitä on toki ollut jo yli sata. Operaatioiden yhteishinta on yli miljoona euroa.

Jessica Alves
Jessica Alvesin kurvit on veistetty yli miljoonalla eurolla.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Ne rahat ovat olleet sijoituksia onnellisuuteeni, Jessica toteaa.

Kauneusleikkausten myötä naisen nenä on ollut useaan otteeseen vaarassa joutua kuolioon, ja hän on myös menettänyt hajuaistinsa.

Rahat operaatioihin ovat tulleet paitsi perinnön myötä, myös kukoistavasta OnlyFans-sivuston toiminnasta. Alves on tienannut omalla tilillään jo yli 2 200 000 euroa.

Jessica Alves halusi mantelinmuotoiset silmät – rajut kuvat julki: Ei heikkohermoisille

- Haluaisin parisuhteen. Se on hankalaa. Seksiä varten miehiä on kyllä helppo löytää, mutta pelkän seksin perässä juoksijoihin olen kyllästynyt. Haluan aviomiehen ja perheen. Ehkä ulkonäköni houkuttelee vääränlaisia miehiä, Jessica pohtii.

Jessica Alves
Jessica Alves poseeraa uusissa kuvissa kotimaassaan Brasiliassa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jessica joutui lapsuudessaan koulukiusaamisen uhriksi ja alkoi leikkiä barbeilla jo varhain. Nyt nainen sanoo tienneensä jo lapsuudessaan syntyneensä väärään sukupuoleen. 

Ihmistaideteokseksi muuttunut Jessica Alves esittelee glamour-puoltaan: raikas, eteerinen ja rintava lady

Jessica Alves
Jessica Alves tuntee nyt olevansa valmis naisena.