fbq
Jeremy Renner

Uskomatonta! Tammikuussa murskaantunut Jeremy Renner kävelee jälleen

Marvel-tähti Jeremy Renner, 52, joutui uudenvuodenpäivänä kammottavaan onnettomuuteen.

Näyttelijä loukkaantui vakavasti ollessaan auraamassa lunta Renossa, Nevadan osavaltiossa, lähellä kotiaan.

Jeremy oli onnettomuushetkellä auttanut perheenjäsentään saamaan lumeen juuttunutta autoa irti. Hän jäi tuolloin aiemmin ajamansa lumiauran alle. Jeremy sai laajoja vammoja muun muassa rintakehäänsä, ja sai niiden takia leikkaushoitoa. Tietojen mukaan hän mursi yli 30 luuta.

Leikkausten jälkeen Jeremy on käynyt ahkerasti kuntoutuksessa, ja hänen perheensä on ollut toiveikas siitä, että näyttelijä kävelisi taas jälleen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kriittisessä tilassa! Avengers-tähti Jeremy Renner joutui vakavaan onnettomuuteen - uutta tietoa tilanteesta

Eilen (26.3.) Jeremy päivitti Instagram-tarinaansa videon, jossa fanien iloksi ja yllätykseksi kävelee jälleen - joskin osin teknologian avustuksella. 

Videolla hän kävelee vaivattomasti alaruumis suurikokoisen laitteen sisällä. Kyseessä on painokevennettyyn kävelykuntoutukseen tarkoitettu juoksumatto. Jeremy kertoo videolla käyttävänsä vain nelisenkymmentä prosenttia painostaan jalkojen kuntoutuksessa.

Kuntoutuksen tulos vaikuttaa uskomattomalta siihen nähden, että onnettomuus tapahtui vain muutama kuukausi sitten. Jeremy on kenties halunnut kuntoutua nopeammin kuin hänen kehonsa antaa myöten.