fbq
Maailmantähtien erot 2017.

Tiesitkö? Nämä Hollywood-parit erosivat 2017 – suhteet kaatuivat salaimutteluun, skandaaleihin ja väkivaltaan!

Näyttelijä Scarlett Johansson, 32, ja ranskalainen journalisti Romain Dauriac, 35, erosivat tammikuussa. He ehtivät olla yhdessä viisi vuotta, joista aviossa kaksi. Syynä yhteiselon päätymiseen lienee näyttelijättären vahva mielipide yksiavioisuuden toimimattomuudesta. Kaksi kertaa aviossa ollut tähti pitää avioliittoa työläänä, eikä usko yksiavioisuuden olevan luonnollista ihmiselle.

Onni ei kestänyt – Scarlett Johansson erosi taas!

– Avioliitto on kaunis vastuu, mutta se on silti vastuu, Scarlett on kertonut.

Huhut parin erosta lähtivät liikkeelle jo kesällä 2016, mutta tieto saavutti toimittajat vasta tämän vuoden puolella ja astui virallisesti voimaan syksyllä. Scarletilla ja Romainilla on yhteinen tytär, Rose Dorothy.

Ben Stiller

Scarlett Johansson haki avioeroa: valmistautuu huoltajuuskiistaan!

Tyra Banks

Näyttelijä on hakenut tyttärensä huoltajuutta, mutta Romain ei hyväksynyt exänsä ehdotusta. Romain haki myös yksinhuoltajuutta tyttärestään viettääkseen aikaa tämän kanssa Ranskassa. Ikävä huoltajuuskiista päättyi lopulta sopuun.

Näyttelijät Ben Stiller, 51, ja Christine Taylor, 45, ovat tulleet yhteisen tiensä päähän. 17 vuotta naimisissa ollut pari päätti laittaa lusikat jakoon tämän vuoden toukokuussa. Ex-pariskunnalla on kaksi lasta, tytär Ella Olivia ja poika Quinlin Dempsey. Ben ja Christine pitävät kuitenkin lastenkasvatusta tärkeimpänä asiana elämässään ja aikovat kasvattaa jälkikasvunsa yhdessä. Pari on näytellyt yhdessä monissa elokuvissa, muun muassa Dodgeball-komediassa.

Nicki Minaj

Mallimamma Tyra Banks ja norjalainen valokuvaaja Erik Asla pitivät suhteestaan matalaa profiilia, mutta rakastavaisten ero kiiri otsikoihin lokakuussa.

Vuoden taistelu päätökseen: Tyra Banks erosi!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

He ehtivät olla yhdessä viisi vuotta. Erik on jo muuttanut pois perheen Los Angelesin kodista. Pariskunnalla on pian kaksivuotias poika York Banks Asla. Pari erosi ystävinä, ja he aikovat jatkossakin tehdä töitä yhdessä.

Laulaja Nicki Minaj ilmoitti tammikuussa 2017, että hän on sinkku. Hän ehti olla yhdessä räppäri Meek Millin kanssa kaksi vuotta.

Mel B

– Vahvistan, olen sinkku, Nicki kirjoitti lähes 21 miljoonalle Twitter-seuraajilleen.

– Keskityn työhöni, ja odotan, että saan jakaa sen teidän kanssanne pian, hän kirjoitti.

Huhhuh, Nicki Minaj esittelee jälleen kurvejaan – timanttibikinit saavat miesten tajun kankaalle!

Ewan ja Eve
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kesällä Meek puolestaan avautui erosta radiohaastattelussa, että hän toivoi Nickin olevan hänen koko elämänsä.

Spice girls -yhtyeestä tutuksi tullut Melanie Brown, 42, erosi näyttelijämiehestään Stephen Belafontesta, 42, väitetyn väkivaltaisuuden takia tänä vuonna. Pari alkoi seurustella 2007 Talk-elokuvan kuvauksissa.

Janet Jackson

Taistelu tuli päätökseensä: Spice Girls -tähden avioero sai tuomarin hyväksynnän!

Ero oli riitaisa, ja Melanie haki jopa lähestymiskieltoa exälleen. Parilla on kuusivuotias tytär.

Zoe ja David

Parin entinen lapsenhoitaja Lorraine Gilles väittää, että Mel olisi painostanut häntä yhteiseen seksiin miehensä kanssa. 

Näyttelijä Ewan McGregor ja Eve Mavrakis erosivat 22 aviovuoden jälkeen. Ex-kyyhkyläiset erosivat jo keväällä, mutta lähipiristä vahvistettiin asia vasta lokakuussa. Ewanilla ja Evellä on neljä tytärtä Clara, 21, Jamyan, 16, Esther, 15 ja Anouk, 6.

Heidi Klum

Ewan McGregor liikuttui Trainspotting-jatkosta: Ikääntymisemme on elokuvalle eduksi!

Eron on huhuttu johtuvan Ewanin toukokuisesta salasuuteloinnista näyttelijäkollegansa Mary Elizabeth Winstedin kanssa.

Laulaja Janet Jacksonin, 51, liitto päättyi eroon Qatarilaisen liikemiehen, Wissam Al Manan, 42, kanssa tänä vuonna.

Janet Jackson erosi lapsensa isästä - vauva syntyi tammikuussa!

Viisi vuotta kestäneestä liitosta parilla on vajaan vuoden ikäinen poika Eissa. Liitto oli Janetin kolmas. Pari ei ole ilmoittanut virallisesti erostaan, mutta tietolähteiden mukaan he erosivat pojan ollessa vain kolmekuinen. Pariskunta jatkaa erillään, mutta he aikovat kasvattaa poikansa yhdessä.

Frendit- näyttelijä David Schwimmer, 51, ja brittiläinen valokuvaaja ja tuottaja Zoe Buckman, 32, ovat myös päätyneet eroon tämän vuoden huhtikuussa. He olivat naimisissa lähes seitsemän vuotta ennen erilleen kasvamista. Davidilla ja Zoella on liitostaan yksi tytär, Cleo Buckman.

Frendit-tähti: Menestys teki minusta erakon!

– Olemme päättäneet ottaa aikalisän suhteestamme, kunnes päätämme, mikä sen tulevaisuus on. Ensisijainen tehtävämme on tyttäremme hyvinvointi ja onni, pari kertoo.

Supermalli Heidi Klum ja taidealalla työskentelevä Vito Schnabel ehtivät seurustella kolme vuotta ennen kuin päättivät syksyllä jatkaa eri teitä.
Kesällä he söpöilivät vielä Cannesissa, mutta syksyn tullessa suhde viileni. He vahvistivat eron syyskuussa People-lehdelle.

Mitä ihmettä - miehet pettävät Heidi Klumia!

Heidi on kertonut tarvitsevansa tilaa, mutta huhujen mukaan juuri välimatka erotti heidät. Heidi asuu Los Angelesissa ja Vito New Yorkissa.
Pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia. Heidillä on neljä lasta ex-miehensä Sealin kanssa.