fbq
Elton John ja Rod Stewart

Tiesitkö? Muusikkolegendat ovat riidelleet vuosikymmeniä - Sir Elton John paljastaa, mistä tappelu Sir Rod Stewartin kanssa johtuu: "Ärsytin tahallani vuosia!"

Muusikkolegendat Sir Elton John, 73, ja Sir Rod Stewart, 75, ovat kiusanneet toisiaan jo 50 vuotta. Riita kuitenkin sai uuden käänteen kaksi vuotta sitten, kun Rod pilkkasi Eltonia tv-lähetyksessä. Muusikot eivät ole sen jälkeen puhuneet toistensa kanssa ollenkaan. 

Rod haukkui tv-haastattelussa Eltonin jäähyväiskiertuetta törkeäksi rahastukseksi, mikä oli Eltonin mielestä todella tekopyhää. 

- Ajattelin, että onpa hänellä otsaa. Hän valitti, että mainostan omaa kiertuettani samalla, kun hän mainosti omaansa, Elton raivosi. 

Elton on nyt paljastanut riidan syitä uudessa Me-elämänkertakirjassaan, jossa on kirjoitettu kokonainen kappale heidän väleistään.

Elton ja Rod
Muusikkolegendat esiintyivät yhdessä Las Vegasissa vuonna 2002.

Elton John karanteenissa uskomattomassa Hollywood-kartanossa! Lahjoitti jättisumman koronataisteluun! 

Eltonin ja Rodin naljailu alkoi vuonna 1970, kun he olivat naapureita Lontoossa. Heidän kiistansa alkoi ensin ystävällishenkisenä kilpailuna, jossa molemmat yrittivät ylittää toisen saavutuksia. 

Elton ihmettelee kirjassaan, mikä hänen kiusanteoistaan sai Rodin tulistumaan.

- Olen ärsyttänyt häntä tahallani useita vuosia, Elton kertoo. 

Merkittävänä kiusantekona Elton mainitsee sen, kun hän palkkasi tarkka-ampujan vuonna 1985. Tuolloin Rodilla oli useita konsertteja Lontoossa, joita hän mainosti suurilla jalkapallon muotoisilla ilmapalloilla. Tarkka-ampuja ampui ilmapallot puhki ilmakiväärillä Eltonin käskystä. 

Dramaattinen keskeytys konsertille! Keuhkokuumeinen Elton John talutettiin lavalta: Annoin kaikkeni! 

Vuonna 1978 molemmilla muusikoilla oli keikat samanaikaisesti Las Vegasissa. Rod mainosti esiintymistään suurella julisteella Caesars Palace -kasinon ulkopuolella. Rodin julisteessa luki hänen yhdeksännen albuminsa nimi Blondes Have More Fun, eli blondeilla on hauskempaa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Rod Stewart
Rod laulamassa Blood Red Roses -keikkakiertueellaan saksassa vuonna 2019.

Julisteesta innostuneena Elton pisti kadun toiselle puolelle oman julisteensa, missä luki englanniksi: mutta tummatukkaiset tienaavat enemmän. 

Elton nälviikin Rodille tienesteiseistään aina mahdollisuuden tullen. Eltonin omaisuus hipoo lähes 400 miljoonaa euroa, kun Rodilla on "vain" noin 220 miljoonaa euroa. 

Rodin kommentointi tv-ohjelmassa silti yllätti Eltonin vuonna 2018.

Kirjassa Elton kertoo, että yritti korjata välejään Rodin kanssa. Hän yritti ottaa yhteyttä Rodiin tämän ivallisten kommenttien jälkeen, Rod kuitenkin jätti laulajan tavoittelut huomioimatta

- Olemme tunteneet toisemme niin pitkään, että tämä ei voi jäädä tähän, Elton sanoi Rodin managerille. 

elton John
Elton John esiintymässä musiikkifestareilla Austarliassa joulukuussa 2019.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Delta Airlines laittoi homofobialle pisteen - Elton Johnin elämästä kertova Rocketman-elokuva saa pyöriä lennoilla ilman sensuuria 

Rodin manageri väitti Eltonille, ettei Rod voinut keskustella asiasta puhelimitse keikkakiireiden takia. Managerin mukaan Rodin äänen piti levätä esiintymisten välissä. Elton tulistui syystä vain lisää, koska Rod vieraili useissa keskusteluohjelmissa pilkkaamassa Eltonia samaan aikaan. 

- Tältä ei ehkä voinut välttyä, kun suhteemme on perustunut ystävämieliseen kilpailuun ja toisen saavutusten ylittämiseen. Vaikuttaa todella oudolta ja surulliselta, että en ole saanut kertoa Rodille kiertueeni myyvän paremmin kuin hänen, Elton toteaa kirjassaan. 

Lähde: DailyStar