fbq
George Clooney, Brad Pitt ja Bradley Cooper

Tiede on todistanut, kuka on Hollywoodin komein mies - asiantuntija: "Selvä voittaja"

Jo antiikin ajan kreikkalaiset matemaatikot tutkivat kultaista leikkausta, jota ei ainoastaan hyödynnetä matematiikassa, vaan myös arkkitehtuurissa, taiteessa ja vaikkapa ihmisen kauneuden määrittelemisessä. 

Legendaarisen James Bond-tunnuskappaleen säveltäjä on kuollut

Tätä tieteellistä analyysiä on käytetty myös Hollywood-tähtien ulkoisen kauneuden mittaamiseen. Laskentamenetelmän perusteella elokuvamaailman täydellisimmät, viehättävimmät ja komeimmat kasvot ovat englantilaisella, Batman-näyttelijä Robert Pattinsonilla, 36, kirjoittaa LadBible.

Robert Pattinson
Robert Pattinson ei ole ainoastaan komein näyttelijä. Time-lehti on valinnut hänet yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista julkkiksista. 
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tutkimuksessa on analysoitu miesnäyttelijöiden kasvonpiirteitä ja niiden symmetriaa, eikä yksikään Hollywoodin komistuksista yltänyt Pattinsonin tasolle ulkoisissa ominaisuuksissaan.

– Robert Pattinson oli selvä voittaja, tutkimuksessa mukana ollut tohtori Julian De Silva toteaa. 

Vaikka Robert Pattinson päihitti mennen tullen kollegansa täydellisillä kasvonpiirteillään, pärjäsi moni muukin valkokankaan komistus analyysissä. 

Henry Cavill
Mallinakin menestyneen Henry Cavillin viimeisin leffa on Zack Snyder's Justice League.

Tällainen oli Chris Hemsworthin pysäyttävin fanikohtaaminen: "Hän ajoi hullun lailla"

Hyvänä kakkosena mittauksessa on brittinäyttelijä Henry Cavill, 39. Hänen perässään tulevat Bradley Cooper, 47, Brad Pitt, 58, ja George Clooney, 61.

Christian Balelta yllättävä paljastus Seiskalle - lapset isänsä viitoittamalla tiellä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy