Jesse

Talon korjauksiin törsätty pieni omaisuus! Moderni perhe -sarjan tähti Jesse Tyler Ferguson luopuu kuuluisasta unelmakodistaan – katso kuvat sinertävästä asunnosta

Ulkomaat | 24.05.2021 15:02

Moderni perhe -sarjasta tuttu Jesse Tyler Ferguson, 45, tempaisi kevään käyntiin asuntokaupoilla.

Vanha talo meni myyntiin, ja muutto uuteen kotiin on edessä lähipäivinä. Jesse ja hänen puolisonsa Justin Mikita, 35, ovat ostaneet vanhan talonsa Los Felizistä 3,8 miljoonalla eurolla kahdeksan vuotta sitten. Pariskunta on asettanut espanjalaiselle siirtomaatyyliselle talolleen kunnianhimoisemman hintalapun. Heidän pyyntihintansa on 5,8 miljoonaa euroa.

Kahden miljoonan euron hinnankorotukselle on luonnollinen selitys: Jesse ja Justin törsäsivät pienen omaisuuden talon korjauksiin. Sisätilojen remontin ja sisustuksen suunnitteli Will & Grace -tv-sarjan lavastaja, Emmy-palkittu sisustussuunnittelija Peter Gurski.

talo
Rinnetontilla sijaitsevassa asunnossa on 453 neliötä.

Popparin uima-allas

Jessen ja Justinin kotitalo kuului vuosia poppari Gwen Stefanille ja hänen silloiselle puolisolleen muusikko Gavin Rossdalelle.

Kertoman mukaan Gwen otti vastuun 1920-luvun rakennuksen ja pihapiirin uusimisesta. Pihalle rakennettiin laulajan toiveesta näyttävä uima-allas ja vesiputous.

Peter Gurskin johdolla Jesse ja Justin loivat kotiinsa omannäköisensä tunnelman väreillä, näyttävillä tapeteilla ja koomisella taiteella. Sisustusratkaisut eivät ole lainkaan hullumpia, sillä Architectural Digest -lehti esitteli pariskunnan kodin remontin jälkeen.

jesse
Ruokailusalin silmiinpistävin ominaisuus on kohokuvioitu kasettikatto.

Vanhaa kunnioitettu

Los Feliz tunnetaan rentona ja trendikkäänä alueena kukkuloiden ja Griffith Parkin puiston kupeessa.

Aidattu tontti jää pensasaitojen ja puiden kätköön, joten asukkaat saavat tiheään asutulla alueellakin nauttia yksityisyydestään.

Asuinrakennuksen remontissa on kunnioitettu yli 90-vuotiaan talon alkuperäistä luonnetta ja yksityiskohtia, kuten laattalattioita, kaakeleita, lasimaalauksia ja kaarevia sisäänkäyntejä. Jylhää kartanotunnelmaa luovat puupaneloinnit ja korkeiden huoneiden palkkikatot.

makkari
Talossa on neljä makuuhuonetta, joista kolme sijaitsee yläkerrassa.

Lempiväri hallitsee kotia

Komea sisäänkäynti johdattaa korkeaan, pyöreään eteishalliin, josta lähtevät koristeelliset kierreportaat talon toiseen kerrokseen.

Alakerrassa on petrolinsininen kirjasto ja valoisa olohuone, jolla on korkeutta lähes kahdeksan metriä. Jessen ja Justinin suosima sininen väri jatkuu ruokasalissa, jonne on valittu design-tapetit ja -valaisimet.

Keittiössä on aamiaistilaksi kutsuttu ruokailualue, jossa perhe on nauttinut arkiateriansa. Yli 400 neliön talossa on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, kaksi wc:tä ja joogahuone.

jesse
Kirjasto on talon miesluola mukavine laiskanlinnoineen ja baarikärryineen.
jesse
Yläkerran viimeisin sisustuskohde oli kirkasvärinen lastenhuone.

Lue myös: Moderni perhe -kaunotar Sarah Hyland villitsi superseksikkäänä valkoisissa bikineissä - kuumat ja kosteat kuvat!

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!