fbq
prinssi william, prinsessa catherine

Suututtiko prinssi Harry isänsä ja veljensä paljastuksillaan? Paljonpuhuvat kuvat julki

Prinssi Harryn Varamies-elämäkerta julkaistiin tällä viikolla. Kirjassa Harry ruotii kovasanaisesti muun muassa isoveljeään prinssi Williamia, tämän vaimoa prinsessa Catherinea sekä isänsä, kuningas Charlesin puolisoa, kuningatar Camillaa. Harry on antanut kirjansa myötä myös useita tv-haastatteluja, joissa hän on jatkanut perheensä parjaamista.

Harry kertoo kirjassa muun muassa riitatilanteesta Williamin kanssa. Harryn mukaan William arvosteli hänen vaimoaan Meghania ja suukopu kävi fyysiseksi. Harryn mukaan William tönäisi hänet maahan, ja hän satutti rytäkässä selkänsä. Myös Harryn kaulakoru meni poikki riitatilanteessa.

Seksiä prinsessa Dianan muistopäivänä! Näin tv:ssä oudosti esiintynyt prinssi Harry kaivaa kuilua hoviin

Harry myös arvosteli kirjassa Catherinea Harryn ja Meghanin häiden alla sattuneesta morsiuslasten asujen sovituksesta puhjenneesta riidasta.

Kuninkaalliset ovat pitäneet arvokkaan linjansa asiassa eivätkä ole kommentoineet kirjaväitteitä edustustilaisuuksissa.

kuningas Charles
Kuningas Charlesia nauratti kovasti koirien silityksen lomassa Skotlannissa.

Torstaina kuningas Charles vieraili Skotlannissa edustustehtävissä. Tartan-kuvioutuun kilttiin sonnustautunut kuningas edusti nauravaisena. Hänen olemuksessaan mikään ei viitannut siihen, että Harryn hovia loukanneet puheet olisivat vaikuttaneet häneen.

kunigas Charles
Charles oli Skotlannissa vitsikkäällä tuulella.

Charles tapasi matkallaan hyväntekeväisyysjärjestön työntekijöitä. Hän vieraili muun muassa ruokapankissa. Charles kuvattiin nauravaisena. Kuningas muun muassa vitsaili paikalla olleiden ihmisten kanssa.

kuningas Charles
Charlesin käytöksessä mikään ei viitannut siihen, että hän olisi pahoittanut mielensä kuopuksensa kirjaväitteistä.

Skandaali muhii hovissa! Prinssi Harryn uusin tempaus hämmentää - veljesten välit poikki iäksi?

prinssi william, prinsessa Catherine
Aurinkoisina edustaneet prinssi William ja prinsessa Catherine olivat pukeutuneet samoihin sävyihin.

Niin ikään torstaina koitti myös prinssi Williamille ja prinsessa Catherinelle ensimmäinen edustustehtävä sitten Harryn kirjan julkaisun jälkeen.

Pariskunta vieraili Royal Liverpool University Hospital -sairaalan avajaisissa. Heitä vastassa oli valtava kuninkaallisfanien lauma. William ja Catherine vilkuttivat ihmisille iloisina, eikä heidänkään olemuksessaan mikään viitannut mielensäpahoittamiseen Harryn kirjapaljastuksista.

Hovin nimettömien lähteiden mukaan osa Buckinghamin palatsin virkaa tekevistä jäsenistä haluaisi perua Harryn ja Meghanin kutsut kuninkaan kruunajaisiin kesäkuussa.

Näkökulma: Harry ja Meghan ovat tekopyhiä! Näin paljon kuningatar Elisabet teki kiittämättömän parin hyväksi