fbq

Supertähdestä tavikseksi! Cameron Diaz katosi julkisuudesta – tältä hän näyttää nykyään

Katso miten hellyttävää on lapsiarki leffamiljonäärin perheessä

Cameron Diaz on tehnyt leffatähtenä yli sadan miljoonan euron omaisuuden. Silti arki miehen ja esikouluikäisen tyttären kanssa näyttää paljolti samalta kuin meidän muidenkin.

Eilen (19.11.) napsituissa kuvissa Cameron on viettämässä sunnuntaita rokkarimiehensä Benji Maddenin sekä parin yhteisen tyttären kanssa.

Tyttö täyttää ensi kuussa viisi, ja on sijaissynnyttäjän synnyttämä.

Pari on liikkeellä jenkkityyliin isolla kaupunkimaasturilla. He ovat kuvissa juuri poistumassa aamiaiselta montecitolaisesta ravintolasta pikkuisensa kanssa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Montecito tunnetaan rikkaiden reippailupaikkana Los Angelesin pohjoispuolella. Siellä on yksi pariskunnan neljästä asunnosta.

Muistatko vielä Kauniit ja rohkeat -Morganin? 58-vuotiaan ulkonäköä kadehditaan

Benjin ja Cameronin tyttö järjestää ravintolasta poistuessa show'n hyppimällä kärsimättömästi äitinsä kädessä kiinni.

Tilanne päätyy tuttuun ratkaisuun, jossa perheen todellinen päällikkö otetaan hellään kanto-otteeseen ja viedään autoon.

Äitiä vähän naurattaa.
Äitiä vähän naurattaa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Isä-Benjin tehtäväksi jää vielä hakea tohakassa pois lentäneet pikkuiset punaiset lenkkarit matkaan, ennen kuin kolmikko pääsee ajelemaan takaisin kotiinsa jatkamaan sunnuntaipäivän leikkejä.

Cameronia ei ole nähty viime vuosina juurikaan julkisuudesta. Hän on jätti näyttelijäntyöt tauolle, ja on keskittynyt viime vuodet perhe-elämään.

Tossut matkaan ja menoksi!
Tossut matkaan ja menoksi!