fbq
Meghan

Skandaaliteos! Herttuatar Meghanin isosisko kirjoitti häijyn kirjan perheenjäsenestään – Tyrkkyprinsessan siskon päiväkirja paljastaa sisarkateuden raadollisuuden

Mielenterveysneuvojana työskentelevä Samantha Markle, 56, on Floridassa asuva kolmen lapsen äiti ja Meghanin sisarpuoli Thomas Marklen ensimmäisestä avioliitosta.

Siskoksilla on 15 vuoden ikäero, ja heidän yhteinen perhe-elämänsä on ollut aina satunnaista. Silti Samantha haluaa antaa omien sanojensa mukaan rehellisen eikä kovin mairittelevan tilityksen pikkusiskonsa varhaisesta elämästä ja polusta Hollywoodin kautta Sussexin herttuattareksi.

Näyttelijästä toimittajaksi! Kohuherttuatar Meghan ansaitsee itse elantonsa – miljoonien asuntolaina maksettavana!

thomas

Kirja kantaa nimeä Tyrkkyprinsessan siskon päiväkirja osa 1, mikä viittaa, että jossain vaiheessa julkaistaan toinenkin osa. Teosta ennakkoon selanneet kertovat sen olevan sävyltään häijy.

Meghanin isä, Thomas on innoissaan toisen tyttärensä paljastuskirjasta.

Meghanin puolustajien mielestä kirjassa on kyse syvästä sisarkateudesta. Samantha haluaa osuutensa Meghanin maailmanlaajuisesta huomiosta ja ansaituista rikkauksista.

Myös Meghanin isä, Meksikossa asuva Thomas odottaa innolla kirjan vastaanottoa. Hän kantaa katkeruutta siitä, että brittihoviin naitu tytär hylkäsi hänet, kun isä myi lehdille kovalla rahalla tyttäreltään saadut henkilökohtaiset kirjeet.

meghanharry

Häälahja kiertoon! Harryn ja Meghanin tyhjäksi jättämään kotiin muutti toinen kuninkaallinen pariskunta!

Samantha keskittyy kirjassaan haukkumaan Meghania mutta unohtaa kertoa omasta perhehelvetistään. Hänen avioliittonsa Mark Phillipsin kanssa on väkivaltainen. Edessä on jälleen oikeudenkäynti, jossa käydään läpi joulukuussa kotona sattunutta pahoinpitelyä.

Meghan ja Harry eivät aio noteerata kirjan väitteitä mitenkään. Avioparilla on oikeudenkäynti yhä kesken niitä tahoja vastaan, jotka julkaisivat Thomas-isän kirjeet.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Avioparin kerrotaan myös sulkeneen sometilinsä, koska eivät enää kestä nettimaailman julmuutta ja heihin kohdistuvaa panettelua.

Kuningatar Elisabet täyttää keväällä 95 vuotta. Nyt britit odottavat kuumeisesti, osallistuuko Kaliforniaan kotiutunut perhe kuningattaren syntymäpäiville kesäkuussa vai jatkuuko oletettu sukuriita.

Herttuatar kirjoitti itsestään lehteen paljastuksen: Meghan suree keskenmenoaan