Katso kuvat!

Sininen tyyli! Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia kotiutuivat sairaalasta vastasyntyneen vauvan kanssa - katso kuvat

Ulkomaat | 27.03.2021 15:52

Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia ovat saaneen poikavauvan. Pikkuprinssi on pariskunnan kolmas lapsi. Ruotsin hovi tiedotti pienokaisen syntyneen perjantaina (26.3.) kello 11.19.

Tiedotteen mukaan poika painoi 3220 grammaa, ja pituutta hänellä oli 49 senttimetriä.

Lue myös: Uusi vauva Ruotsin hoviin! Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia odottavat kolmatta lastaan - katso kuva!

- Olemme niin iloisia ja kiitollisia siitä, että saamme toivottaa tervetulleeksi kolmannen poikamme perheeseen. Tätä päivää me molemmat ja kaksi isoveljeä olemme odottaneet hartaasti. Nyt odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan uuteen perheenjäseneemme, Carl Philip kertoi tiedotteessa.

Perheeseen kuuluu uuden tulokkaan lisäksi Alexander, 4, ja Gabriel, 3.

Perhe pääsi Danderydin sairaalasta jo kotiin, ja poistuivatkin käsi kädekkäin nauttimaan uudesta perhearjesta. Sekä Carl Philip että Sofia olivat molemmat pukeutuneet tyylikkäästi sinisiin vaatteisiin, ja suosivat myös valkoisia lenkkitossuja yhtenäisissä asuissaan.

Prinssi Carl Philip ja Sofia
Prinssi Carl Philip ja Sofia

Lue myös: Prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla koronavirus - kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel myös koronatestiin!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!