fbq
Kanye West

Sekosiko Kanye West lopullisesti? Ruikuttaa ex-vaimonsa perään ja uhkaa tappaa Pete Davidsonin

Räppäri Kanye West, 44, laittoi tuulemaan sunnuntai-iltana.

Jo hyvän aikaa avioeronsa kanssa kamppaillut artisti haukkui ex-vaimonsa Kim Kardashianin nykyistä poikaystävää Pete Davidsonin.

Tunnelma kiristyy! Kanye West myönsi pahoinpitelyn - uhkaa myös hakata Pete Davidsonin

Kanye saapui Instagram-tykityksensä keskellä sunnuntain jumalanpalvelukseen lastensa seurassa.
Kanye saapui Instagram-tykityksensä keskellä sunnuntain jumalanpalvelukseen lastensa seurassa.

Kanyen pinna pätkähti Super Bowl -iltana lopullisesti, kun hän ryhtyi lataamaan Instagram-sivulleen solvauspäivityksiä tiheään tahtiin.

Nyt jo suurimman osan kuvistaan poistanut Kanye pauhasi muun muassa Pete Davidsonin sekä presidenttiehdokas Hillary Clintonin huhutusta suhteesta. Todisteeksi kaksikon lämpimistä väleistä räppäri latasi someensa kuvan Peten iholta löytyvästä Hillary Clinton -tatuoinnista.

- Katsokaa nyt tätä munapäätä en ihmettelisi, jos Instagram poistaisi sivuni, kun haukun Hillary Clintonin ex-poikaystävää, Kanye rähisi.

Kanye julkaisi someensa kuvan myös Pete Davidsonin hänelle lähettämästä henkilökohtaisesta tekstiviestistä, jossa Pete pyytää ystävälliseen sävyyn voivansa olla jonain päivänä vielä ystävä Kanyen kanssa. Hän viittaa tekstissä myös siihen, ettei halua tulla millään tavalla Kanyen ja Kimin lasten väliin.

Kanye on pitänyt kovaa meteliä siitä, ettei hän saa tavata lapsiaan.

Jo oli aikakin: Pete Davidson kutsuu Kim Kardashiania tyttöystäväkseen

Yksi Kanyen Instagram-sivuilta edelleen löytävistä kuvista on kuvakaappaus Twitterin trendaavien sanojen listasta, jonka kärjessä Kanye itse keikkuu.

- En herännyt ja taistellut perheeni puolesta trendatakseni Super Bowl -iltana, mutta se tapahtui. Super Bowl tuo perheitä yhteen. Kaikki avioituneet, pitäkää puolisoistanne kiinni ja pitäkää huolta, että he tietävät, miten paljon rakastatte ja arvostatte heitä, koska jokaisen likaisen nurkan takana vaanii Skete rikkoakseen perheenne ja kulkeakseen lastenne lähellä Calvin Kleineissä. Olisipa vaimoni ja lapseni kanssani, Kanye kirjoittaa kutsuen Kim Kardashiania edelleen vaimokseen.

Skete nimityksellä Kanyen tiedetään viittaavan Pete Davidsoniin, joka esiintyi hetki sitten alusvaatemerkki Calvin Kleinin Instagram-sivuilla.

Vain muutama tunti sitten Kanye päivitti jatkoa intensiivisille päivityksilleen. Hän julkaisi pikaruokaketju McDonald'sin mainosvideon, jossa räppäri itsekin esiintyy. Kuvatekstissään Kanye on jälleen onnistunut mainitsemaan Pete Davidsonin.

a
Kim Kardashian seurustelee koomikko Pete Davidsonin kanssa.

- Minä tilaan McDonald'sista Big Macin ja poistan Petie Davidsunin päiväjärjestyksestä. Ye anna minulle merkki, Kanye uhkailee ja kuin kettuillakseen kirjoittaa Pete Davidsonin nimen pieleen.