fbq
Ulkomaat
28.08.2021 16:00
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Charlene
Ruhtinatar Charlene joutui neljän tunnin leikkaukseen
Ulkomaat
28.08.2021 16:00
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Monacon ruhtinatar Charlene on ollut huhtikuusta asti jumissa synnyinmaassaan Etelä-Afrikassa ärhäkän ENT- eli korva-, nenä- ja kurkkuinfektion takia.

Ruhtinatar ei pääse vieläkään palaamaan Monacoon lastensa luokse, sillä hänelle jouduttiin tekemään peräti neljä tuntia kestänyt leikkaus. Asiasta kertoo People-lehti. Tällä hetkellä ruhtinatar keskittyy toipumiseensa.

Lue myös: Ruhtinatar Charlene on jäänyt sairauksien takia eristykseen Etelä-Afrikkaan

Infektion selättämisen jälkeen hän pääsee takaisin kotiinsa. Leikkaus ei suinkaan ole ensimmäinen laatuaan, vaan niitä on jouduttu tekemään herttuattarelle jo useita.

Ruhtinas Albert ja parin lapset, prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella ovat suuntaamassa Charlenen luo Etelä-Afrikkaan lähipäivinä.

charlene
Ärhäkästä viruksestä kärsinyt Charlene soittelee lapsilleen usein.

Albert myös kommentoi vaimonsa toipumista lehdistölle tuoreeltaan.

– Leikkaus meni hyvin. Ruhtinatar Charlene lepää. Ajattelemme häntä rakkaudella, hallitsija viestitti palatsinsa kautta.

Charlene on kertonut julkisuudessa toivovansa pääsyä takaisin Monacoon viimeistään lokakuussa. Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan voi lentää ilmanpaineen tasaamiseen liittyvien ongelmien takia.

Lapset ja Albert vierailivat Charlenen luona viimeksi kesäkuussa. Tuolloin Albert, 63, ja parin 6-vuotiaat kaksoset viipyivät muutaman päivän ajan.