fbq
Ronnie Turner

Ronnie Turner, 62, on kuollut - Tina Turner joutui hyvästelemään jo toisen poikansa

Laulaja Tina Turnerin, 83, poika Ronnie Turner on kuollut. Yhdysvaltalaismedia TMZ uutisoi miehen kuolemasta perjantaina (9.12.). Ronnie oli kuollessaan 62-vuotias.

Hätäkeskus oli saanut torstaiaamuna puhelun henkilöltä, jonka mukaan Ronnie oli heidän asuntonsa ulkopuolella. Hänellä oli soittajan mukaan vaikeuksia hengittää.

Muutaman minuun kuluttua hengittäminen loppui kokonaan.

Ensihoitajat saapuivat Los Angelesissa sijaitsevaan osoitteeseen ja ryhtyivät elvyttämään Ronnieta, mutta tuloksetta. Ronnie julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Uutuusdokumentti: Tina Turner hiipi pakoon väkivaltaista miestään hotellihuoneesta - Ike Turnerin haamu on seurannut tähteä näihin päiviin asti

Ronnien virallinen kuolinsyy on yhä epäselvä. Hänen on kuitenkin tiedetty kärsineen viime vuosien aikana terveysongelmista.

Ronnien Tina-äiti julkaisi perjantaina sydäntäsärkevän päivityksen menetyksensä johdosta.

- Ronnie, jätit maailman aivan liian aikaisin. Murheellisena suljen silmäni ja ajattelen sinua, minun rakas poikani, Tina kirjoittaa englanniksi Instagram-julkaisussaan.

Tina on kokenut lapsensa menetyksen ennenkin, sillä vuonna 2018 hänen Craig-poikansa päätyi riistämään itseltään hengen.

Craig oli kuollessaan 59-vuotias. Hän oli Tinan esikoislapsi.

Tina Turnerin poika löydettiin kuolleena – ampui itsensä

Tina Turner sai Craigin yhdessä saksofonisti Raymond Hillin kanssa, mutta myöhemmin Tinan mennessä naimisiin Ike Turnerin kanssa, Ike adoptoi Craigin omaksi pojakseen.

Tinan ex-mies Ike kuoli vuonna 2007.

Ronnie Turneria jäävät kaipaamaan hänen äitinsä lisäksi hänen vaimonsa Afida Turner sekä kaksi veljeä Michael Turner ja Ike Turner Jr.