Puolet elämästä Brookena! Katherine Kelly Lang on ikinuori kaunotar – Kauniit ja rohkeat -tähti ei ole turvautunut kirurgin veitseen

Ulkomaat | 12.04.2021 19:03

Kauniit ja rohkeat -sarjan ikinäyttelijä Katherine Kelly Lang, 59, on ollut suomalaisille tuttu kasvo 1980-luvulta saakka. Tähti julkaisi muutama viikko sitten somessa kuvan ensimmäisestä kuvauspäivästään Brooke Loganina 34 vuotta sitten.

– Aloitimme sarjan ryminällä! Minulla on edelleen niin hauskaa 34 vuodenkin jälkeen, ja monta vuotta on vielä tuleva, Katherine hehkuttaa kuvaansa.

Lue myös: Brooke on maannut Kauniissa ja rohkeissa lukuisten miesten kanssa – näyttelijä Katherine Kelly Lang: ”Brooke saisi keskittyä nyt enemmän uraan kuin miehiin!”

Kahdesti naimisissa

Katherinen roolihahmo on mennyt Ridge Forresterin kanssa naimisiin peräti kahdeksan kertaa. Kameroiden ulkopuolella tähti on solminut kaksi oikeaa avioliittoa, jotka eivät kestäneet. Hän nai ohjaaja Skott Sniderin vuonna 1989 ja erosi kuusi vuotta myöhemmin.

Vuonna 1997 Katherine nai Alex D’Andrean. Liitto kesti 15 vuotta, mutta Katherine jätti lopulta eropaperit sovittamattomien erimielisyyksien vuoksi. Ero astui voimaan vuonna 2014. Nykyään tähti deittailee itseään 14 vuotta nuorempaa Dominique Zoidaa, jonka kanssa hän on jakanut someen hempeitä pusukuviakin.

Maailman menestyneimmän saippuasarjan tähti täyttää heinäkuussa pyöreät 60 vuotta.
Maailman menestyneimmän saippuasarjan tähti täyttää heinäkuussa pyöreät 60 vuotta.

Lue myös: Onko Kauniit ja rohkeat -Brooke kyllästynyt kauneuskirurgiaan? Kasvoissa merkkejä luonnollisista juonteista - katso kuvat!

Ikinuori kaunotar

Kauniina ja nuorekkaana läpi vuosikymmenten pysynyt Katherine täyttää heinäkuussa 60. Kaunotar treenaa viidesti viikossa ja harrastaa triathlonia. Ruokavalio on terveellinen ja vitamiinipitoinen.

Hän on myöntänyt ottaneensa pienen määrän täyteaineita ja botoksia ryppyjen silottelemiseksi, muttei ole halunnut turvautua liikaa hoitoihin säilyttääkseen luonnollisen lookin.

Vuoden 2008 kuvassa poseeravaat Ronn Moss Ridgenä, Joanna Johnson Carolinenä ja sarjaan jo 26-vuotiaana tullut Katherine, joka on ollut sarjasta pois pari kertaa.
Vuoden 2008 kuvassa poseeravaat Ronn Moss Ridgenä, Joanna Johnson Carolinenä ja sarjaan jo 26-vuotiaana tullut Katherine, joka on ollut sarjasta pois pari kertaa.

Lue myös: Oho, Kauniit ja rohkeat -kaunotar on mukana muotibisneksessä: Muoti on ympäröinyt minua pienestä pitäen!

Onnellinen isoäiti

Saippuatähden kolme lasta ovat jo aikuisia. Ensimmäisen aviomiehensä kanssa Katherinelle syntyi pojat Jeremy ja Julian. Toisesta liitosta syntyi kolmas lapsi, Zoe.

Tytär on saanut parin vuoden sisään jo kaksi pienokaista, joista isoäiti Katherine on erittäin onnellinen. Omien lastensa lisäksi tytärpuoli Danyelle D’Andrea on pysynyt läheisenä Katherinelle.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!