Harry, Meghan, Beatrice ja Eugenie

Prinssi Harry aiheuttaa kitkaa! Prinsessa Eugenie veti herneen nenään: Kostiko Beatrice Meghanille?!

Ulkomaat | 19.06.2021 09:19

Brittihovin prinsessasiskoksilla Beatricella, 32, ja Eugeniella, 31, on läheinen suhde, mutta yksi asia aiheuttaa toraa: suhtautuminen serkkupoikaan prinssi Harryyn ja tämän Meghan-vaimoon.

The Mirror -lehdelle on kerrottu Eugenien ja hänen miehensä Jack Brooksbankin, 35, vetäneen herneen nenään, kun Beatrice-sisko kertoi ensiraskaudestaan samana päivänä, jolloin Harry ja Meghan juhlivat kolmatta hääpäiväänsä.

Eugenie, toisin kuin muu kuninkaallinen perhe, on edelleen läheisissä väleissä Harryn ja Meghanin kanssa. Siksi hän pitää siskonsa raskausjulkistuksen päivävalintaa epäreiluna.

Lue myös: Brittihovin perimysjärjestys menee uusiksi! Prinsessa Eugenien esikoinen syrjäyttää kuningasperheen ahertajan!

Vuoroin vieraissa

On mahdollista, että teollaan Beatrice halusi näpäyttää Harrya ja Meghania.

Nämä nimittäin ilmoittivat Meghanin ensimmäisestä raskaudesta päivänä, jolloin brittihovissa vietettiin Eugenien ja Jackin häitä. Moni tuomitsi tuolloin herttuaparin tahdittomuuden ja syytti Harrya ja Meghania huomionkipeydestä.

Lähipiiri tiesi, että Meghanin raskausuutinen loukkasi Eugenieta.

– Eugenie on hyvin anteeksiantava. Hänestä hovin ja herttuaparin riita on mennyt liian pitkälle ja kaikkien tulisi unohtaa menneet, sisäpiiriläinen kertoo Heat-lehdelle.

Eugenie on sukunsa sovittelija, mutta Beatricella on vielä jotain hampaankolossa Harrya ja Meghania vastaan.
Eugenie on sukunsa sovittelija, mutta Beatricella on vielä jotain hampaankolossa Harrya ja Meghania vastaan.

Lue myös: Kuninkaallisia vauvauutisia: Prinsessa Beatrice odottaa esikoistaan

Kuin paita ja peppu

Eugenien ja Harryn luottamuksellisista väleistä kertonee se, että prinssin matkustettua Isoon-Britanniaan isoisänsä, prinssi Philipin hautajaisiin Eugenie oli ensimmäinen sukulainen, jonka Harry tapasi.

Evening Standard -lehden mukaan Harry majoittui vierailunsa ajaksi Eugenien ja Jackin luokse. Eugenie ja Harry ovat lapsista lähtien leikkineet yhdessä, ja aikuisina he ovat jakaneet pitkälti saman ystäväpiirin.

– Harryn tavoin Eugenie on lojaali, rehellinen ja hauska. Kaksikko on juhlinut yhdessä monet hipat Lontoon yössä, kuninkaallisasiantuntija toteaa.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!