fbq
Prinssi Charles

Prinssi Charles avasi suunsa The Crown -sarjasta kommentoimalla hahmoaan - kuningatar Elisabet vihaa yhtä hittisarjan roolihahmoa

Kuningatar Elisabetin, 96, hovissa katsotaan ahkerasti televisiota. Hallitsijan omiin lempiohjelmiin lukeutuvat ainakin englantilainen science fiction -sarja Doctor Who ja hittisarja Downton Abbey. 

Prinssi William ja herttuatar Catherine kiittivät tyttärensä puolesta - henkilökohtainen viesti julki

Hovin sisäpiiriläiset ovat paljastaneet Elisabetin nähneen myös Netflixin The Crown -sarjan jaksoja, joiden inspiraationa on ollut kuningattaren oma elämäntarina.

– Kuningatar tietää, että monet katsojat kokevat sarjassa esitetyt kuninkaallisen elämän kuvaukset totuutena eikä hän pysty tätä käsitystä muuttamaan. Hän oli järkyttynyt siitä, millaisena isänä prinssi Philip kuvattiin. Isänä, joka ei välitä poikansa hyvinvoinnista, hovista supistaan Daily Expressille.


Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ensi marraskuussa saa ensi-iltansa The Crown -sarjan viides tuotantokausi. Tällä kertaa kuningatar Elisabetin roolissa nähdään näyttelijä Imelda Staunton, 66.

"Tulin tappaakseni kuningatar Elisabetin" - Windsorin linnan jalkajousitunkeutuja oikeuden eteen

On käynyt ilmi, että myös prinssi Charles, 73, lukeutuu kuninkaallissarjan yleisöön. Brittihovin jäsenet ovat olleet innottomia kommentoimaan sarjaa ja sen tapahtumia, mutta tällä kertaa Charles teki poikkeuksen. 

The Crown
The Crownin neljännellä kaudella Charlesin ja Dianan rooleissa nähtiin näyttelijät Josh O'Connor ja Emma Corrin.

– En ole lähellekään sellainen, jona minut kuvataan sarjassa, Charles ilmoitti vieraillessaan Edinburghin Fringen filmifestivaaleilla. 

Sarjan neljännellä kaudella Charles on keskeisimpiä hahmoja. Eletään 1970-lukua, jolloin nuoren prinssin elämään ovat astuneet niin Camilla Parker-Bowles kuin Lady Diana Spencer. Tulevat ongelmat ja skandaalit ovat jo aistittavissa 1980-luvulle edetessä.

Kenties Charles halusi varoitella katsojia etukäteen, sillä The Crownin tänä syksynä nähtävällä viidennellä kaudella siirrytään brittihovin kaoottiselle 1990-luvulle. Todennäköisesti sarja pureutuu Charlesin ja Dianan avioliiton viimeisiin katkeriin vuosiin, jotka eivät anna imartelevaa kuvaa liiton kummastakaan osapuolesta. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

 Kaksikymppinen tanskalaisprinssi keskeytti sotakoulun – raha olikin tärkeämpää