fbq
Ulkomaat
17.07.2021 13:04
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Charlotte ja Caroline
Prinsessa Carolinen ja Charlotte-tyttären harvinainen näyttäytyminen – kohukuninkaallisten jälkikasvu elää ökyelämää ympäri Eurooppaa
Ulkomaat
17.07.2021 13:04
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Hannoverin prinsessa Carolinea, 64, on pandemian aikana nähty vain harvoin julkisuudessa.

Prinsessa bongattiin hiljattain hevosurheilutapahtumassa Monte Carlossa Monacossa. Hän seurasi kansainvälisen esteratsastuskilpailun palkintojenjakoa yhdessä tyttärensä Charlotte Casiraghin, 34, ja tämän kuusivuotiaan pojan Raphaël Elmalehin kanssa.

Tyylikkäästi ikääntynyt Caroline saa nykyään suurta iloa lastenlapsistaan.
Tyylikkäästi ikääntynyt Caroline saa nykyään suurta iloa lastenlapsistaan.

Lue myös: Vau! Monacon Charlotte Casiraghi esitteli upeita sääriään superlyhyessä mekossa – kuvat!

Äiti ja tytär esiintyvät harvoin yhdessä. Carolinen lapset eivät ole ottaneet aktiivista roolia hovin edustajina. Itse asiassa Charlotte sekä sisaruksensa Andrea, Pierre ja Alexandra elävät ylellistä perhe-elämäänsä ympäri Eurooppaa.

Lue myös: Monacon hovin Charlotte Casiraghin ja elokuvatuottajan poika sai raamatullisen nimen!

Charlotten tukikohta on Pariisi, missä hän viihtyy avomiehensä, tuottaja Dimitri Rassamin ja heidän kaksivuotiaan Balthazar-poikansa kanssa. Raphaëlin isä on ranskalainen näyttelijä Gad Elmaleh. Charlotten jälkikasvulla on useita mummiloita, sillä Caroline-isoäiti asuu useissa osoitteissa, kuten Monacossa, Ranskan maaseudulla ja Pariisissa. Hänen puolisonsa, Hannoverin prinssi Ernst-August elää nykyään erakkona Saksassa. Pariskunnan asumusero on kestänyt jo vuosia, mutta virallista avioeroa he eivät ole ottaneet.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »