fbq
Ulkomaat
23.05.2021 20:05
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Peter ja Autumn
Prinsessa Annen poika Peter Phillips hieroo eroa ex-vaimonsa Autumnin kanssa – jaossa 16,7 miljoonan euron omaisuus
Ulkomaat
23.05.2021 20:05
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Kuningatar Elisabetin vanhin lapsenlapsi Peter Phillips, 43, ja tämän ex-vaimo Autumn Phillips, 43, tapasivat viime viikolla oikeussalissa selvittääkseen avioeronsa.

Ex-pari jakaa tyttäriensä Savannahin, 10, ja Islan, 9, huoltajuuden. Telegraph-lehden mukaan juristit keskittyvätkin omaisuudenjakoon ja viimeistelemään erosopimuksen, joka astuu voimaan kesäkuussa.

Prinsessa Annen Peter-pojan omaisuudeksi arvioidaan 16,7 miljoonaa euroa. Markkinointialalla työskentelevä Peter on palkannut avukseen hankaliin avioerojuttuihin erikoistuneen huippujuristin.

peter autumn

Alkujaan Peter tapasi kanadalaisen, keskiluokkaisessa perheessä kasvaneen Autumnin vuonna 2003 työmatkalla Montrealin Grand Prix -kisoissa. Autumn työskenteli tuolloin Budweiser-tyttönä tapahtumassa. Pari ehti seurustella pitkään ennen häitään kesällä 2008.

Pariskunta ilmoitti eroavansa jo viime vuoden helmikuussa 12 vuoden liiton jälkeen. Hovin tiedotteen mukaan ero on surullinen mutta sopuisa.

– Kuukausien harkinnan jälkeen he ovat päätyneet siihen, että ero on heidän lastensa ja ystävyytensä kannalta parasta, hovista todettiin tuolloin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »