Katso kuvat!
pamela anderson

Povipommin luksuslukaali myynnissä! Pamela Anderson palaa Kanadaan – pyytää Malibun tontistaan yli 12 miljoonaa: katso kuvat!

Ulkomaat | 20.04.2021 16:01

Povipommi Pamela Anderson, 53, myy kotiaan aurinkoisessa Malibussa. Baywatch-tähti on aloittamassa uuden elämän uuden aviomiehensä Dan Hayhurstin kanssa synnyinmaassaan Kanadassa. Pariskunta astui avioon viime jouluaattona. 

Playboy-miestenlehden kannessakin poseerannut näyttelijä karistaa nyt Yhdysvaltojen pölyjä harteiltaan, kun laittoi myyntiin hulppean rantalukaalinsa, jonka arvo on yli 12 miljoonaa euroa. 

Lue myös: Pamela Anderson nautti samppanjaa aamukuuteen suomalaisjulkkisten kanssa – kuvat Baywatch-povipommin railakkaista juhlista!

Pam maksoi itse tontista noin 1,5 miljoonaa euroa vuonna 2000.  Itse talon rakentamiseen kului vielä 6,6 miljoonaa, joten sen arvo on noussut 20 vuodessa melkein 4 miljoonaa. 

1
2
3

Lue myös: Keittiössä kuumenee! Ikiuhkea Pamela Anderson poseeraa eroottisissa alusvaatekuvissa - ottaisitko tällaisen seksipommin kotisi hengettäreksi?

4
5

Tilukset

Luksustontilla on ollut hyvin mukavat oltavat ja tilaa on riittänyt Pamelalla paljon, sillä se on 587,5 neliön kokoinen. Upea talo on hieman hippimäisen oloinen, koska se muistuttaa modernia puumajaa. Lukaali on varmasti ollut luontoa rakastavan vegaani povipommin mieleen kaiken vihreyden ja luonnonvalon keskellä. 

Kodissa on neljä makuhuonetta ja kylpyhuonetta. Kokonaisuuden on suunnitellut arkkitehti Philip Vertoch.

Lue myös: Vau! Pamela Anderson, 50, todisti olevansa yhä täyden kympin seksisymboli: eroottiset alusvaatekuvat julki!

Rakennuksen katolla on kaunis terassi, josta voi ihailla lähialueen upeita maisemia ja lämmitellä itseään takkatulen ääressä auringonlaskun aikaan. Muita erikoisuuksia tontilla ovat näyttävä uima-allas ja rentouttava puinen sauna sekä henkilökohtainen kulkuväylä suoraan rannalle.

6
7
8

Lue myös: Pamela Anderson täytti 51 vuotta, Playboy julkaisi kuvasarjan povipommin eroottisista otoksista - katso!

9
10
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!